2777
2789
عنوان

دکترم دستمو بوسید

23021 بازدید | 204 پست

بچه ها یه دکتری هست که دکتر عمومیه و خیلی تو کارش ماهر هست و خیلی متشخص و خوش اخلاق چندین ساله که بیشتر اقوام پیشش ویزیت میشن و راضی هستن و تعریفشو میکنن..من ۸ ماهه که از همسرم جدا شدم ولی قبل از جدایی چندین بار با همسرم رفته بودم مطبش و من رو به طور کامل می‌شناخت.. چند روز پیش جواب آزمایشم رو بردم پیشش که ببینه بعد بهم گفت قصد بارداری داری گفتم من مجردم نگفتم جدا شدم .بعد منو دقیق یادش بود گفت تو که چندین بار با شوهرت اومده بودی اینجا گفتم آهان جدا شدم...خیلی ابراز ناراحتی کرد و گفت لیاقتت رو نداشته و چطور دلش اومد از تو بگذره بعد یهو ماسکش رو برداشت و دست منو گرفت و چند بار بوسید من شوک شدم آخه خیلی بعید بود همچین رفتاری بعد بهش گفتم دکتر یعنی چی این چه کاری بود کردی بعد من دیگه سریع پا شدم اونم به احترامم بلند شد و گفت بیشتر بهم سر بزن...نمیدونم چرا نتونستم واکنش خاصی نشون بدم که فکر بدی در موردم نکنه...البته تصمیم گرفتم دیگه نرم اونجا ولی نمیدونم معنی این حرکتش چی بود

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.