2777
2789
عنوان

دکترم دستمو بوسید

| مشاهده متن کامل بحث + 23072 بازدید | 204 پست

اسی بنظرم به خونوادت و اشناهاتون که میشناسن دکتره رو حتما بگو این ماجرا رو که بدونن

اخه گفتی میشناسیدش و دکتر خونوادگی تونه

حتما به باقی هم بگو 

عآشِــــــــقِتَم قَدِ تَمومِ دُنیـــــــآ💜💋😍👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨💋😍💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بنظرم به خونوادت و اشناهاتون که میشناسن دکتره رو حتما بگو این ماجرا رو که بدونن اخه گفتی میشناس ...

به نطرمن نگه بهترمیگن چراتاحالاباماکاری نداشته.....کلادیدهمه نسبت به زن مطلقه خوب نیست....استارتربه خدامنظوری ندارمااین یه دیدکاملاغلطه.....

به نطرمن نگه بهترمیگن چراتاحالاباماکاری نداشته.....کلادیدهمه نسبت به زن مطلقه خوب نیست....استارتربه ...

نه بابا بنظرم باید بگه که بدونن همه 

عآشِــــــــقِتَم قَدِ تَمومِ دُنیـــــــآ💜💋😍👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍💋‍👨💋😍💜
به نظر خودت معنی این تغییر رفتار ناگهانیش بعد شنیدن طلاق چی بوده؟ چرا گفتی جدا شدم میگفتی قصد باردار ...

آره خوب این اشتباهم بود که اینو گفتم..بعضی ها اوقات آدم ندونسته یه اشتباهی میکنه

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
بگو دروغه واقعا ک  یعنی فقط منتظر بوده بپره تو بغلتا مسخره هیز

آخه فرصت اینو ندارم که بیام اینجا داستان سرایی کنم پس دروغ نیس

به نطرمن نگه بهترمیگن چراتاحالاباماکاری نداشته.....کلادیدهمه نسبت به زن مطلقه خوب نیست....استارتربه ...

آره نظر خودمم همینه برای همینه که به کسی نمیگم فقط خودم دیگه نمیرم...هر چند تمام اقوام منو هم میشناسن که چطوری هستم و همه ی خانوادم  چون شرایطمو می‌دونستن مشوقم برای طلاق بودن

اخرش چیکار کردی  با دکتره؟؟  دیگ رفتی دیدنش یا اون اومد ببینتت؟

با دکتره که ارتباط خانوادگی نداریم که بخواد اون بیاد فقط همه ی فامیل پیش اون میرن منم جواب آزمایش رو بردم پیش یه دکتره دیگه و پیش اون نرفتم دیگه