2777
2789
عنوان

عقده ؟

1346 بازدید | 22 پست

با دیدنش چه حسی داشتین؟

میدونم خیلیاتون بار اول که خوندین گفتین چه زن عموی حسودی! بجای تبریک مجلسو غمگین کرده!

اما هیچ فکر کردین چرا اطرافیان باید ببینن شوهرتون روز تولد روز زن روز کوفت براتون چی خریده؟  

بعضی جاها کسایی میان که واقعا توانشو ندارن.. شاید سالهاست محبتی از همسرشون از والدین یا بچه هاشون ندیدن.. اونام دل دارن  یاداور حسرتاشون نباشیم

نمیگم خوش نباشیم اتفاقا کادو دادن و کادو گرفتن خیلی خوبه :) فقط مراعات حال اطرافیانمونو بکنیم توخلوت خودمون میتونیم جشن بگیریم

حالا هرکی باشه چه خواهرمون چه جاریمون چه ...

زنموت شوهرش فوت کرده یا باهم بدن یا مشکلی چیزی داشتن با شوهرش؟

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم

وای آره ما ی نفر داریم هرچی میشه عکس می‌ذاره پست می‌ذاره استوری می‌ذاره پروفایلشم میذاره،،فقط کم مونده با پست بفرسته دم خونمون

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راست میگین یه زمانی استوری عاشقانه میذاشتم برای شوهرم

الان شوهرمو ندارم استوری و عگس عادی عاشقانه مردمم دلمو میشکنه ناخوداگاه اشکام‌میریزه نه اینکه دلم بخواد اونا از دست بدن نه ان شاءالله خوشبخت تر بشن فقط منم دلم میخواد فقط منم دلم میشکنه فقط منم دلم تنگ شده برای عشقمون😭😔

اسمم ریحانه ست .🌺در کوی ما شکسته دلی میخرند و بس🙂رضی به رضائک 💚

حق باشماس نبایدشادی وغم وهمه جاجارزد که😶

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
وای آره ما ی نفر داریم هرچی میشه عکس می‌ذاره پست می‌ذاره استوری می‌ذاره پروفایلشم میذاره،،فقط کم مون ...

مام داریم 

چقد رو مخه این حرکت 

طرف با نامزدش ابم میخوره استوری میکنه 

لامصب ماهم میریم بیرون ماهم گردش میریم تفریح

کادو

همه اینا هست 

زارت و زورت عکس نمیزارم فقط

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فامیل من نیست چالش اینستا بوده یکی تعریف کرده

اهاااا 

بنظرم اگر زنه طلاق گرفت و مشکلی داشت دست خودش نبود بیچاره گناه داره

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم
وای آره ما ی نفر داریم هرچی میشه عکس می‌ذاره پست می‌ذاره استوری می‌ذاره پروفایلشم میذاره،،فقط کم مون ...

عقده ای😅 کلمه دیگه ای واسه توصیفشون ندارم

چرا ما باید از داشتن بقیه ناراحت بشیم خودمون داریم

ولی ممکنه یکی نداشته باشه..

عقده ای😅 کلمه دیگه ای واسه توصیفشون ندارم چرا ما باید از داشتن بقیه ناراحت بشیم خودمون داریم ولی ...

والا... 

من خودم عکس اینا زیاد نمیزارم چون میدونم مثلا چنتا از دوستام اون شرایط منو ندارن شاید دلشون بخواد ی دررصد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اره راست میگین یه زمانی استوری عاشقانه میذاشتم برای شوهرم الان شوهرمو ندارم استوری و عگس عادی عاشقا ...

خیلی متاسفم :( ان شالله خدا یه عشق قشنگ رو جلوت میذاره روزای خوب برای همه هست❤

البته اول سعی کن خودت بتونی دلیل حال خوب خودت باشی^^ کتاب های روانشناسی هم خوبه بهت کمک میکنه ~

وا خب دلشون بزرگ کنن  یه اینستا برن یا تو خیابون اصلا کلی از این چیزا میبینن نمیشه که اینجوری ...

حرف شمادرسته مانمیتونیم اعضا اینستا،تل و...محدودکنیم اماحداقل توخانواده وقتی کمبودهای یکی وحس میکنیم یکم مراعات کنیم

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

من مخالفم...جدا از استوری و نمایشات مسخره که خودمم قبولشون ندارم اما ادم به هرحال. جشن تولد میره. جشن عروسی میره وکلی مناسبت دیگه...ممکنه ببینه.  در هر صورت گاهی اوقات پیش میاد. ادم باید کمی هم دلش رو بزرگ کنه. نه که جلوی همه گریه کنه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم.....