2777
2789
عنوان

عقده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 22 پست
وا خب دلشون بزرگ کنن  یه اینستا برن یا تو خیابون اصلا کلی از این چیزا میبینن نمیشه که اینجوری ...

عزیز من فکر کردی اونا کارشون درسته؟

یه پیجی هست اسمشو نمیگم این خانوم سالها میگفت من ساده زیستم و زندگیمو جار نمیزنم و فلان یهو‌ ایفون چهل میلیونی خرید تو همه عکساشم نشون میداد کلی فالوور داره

این اگه عقده نیست پس چیه؟

من دلم بزرگه و ایفون‌فن هم نیستم خوشم نمیاد اگه کسیم بخره تبریک میگم واقعا

اما میلیون ها کاربر هرروز میبینن و نمیتونن داشته باشن کاش هیچوقت فضای مجازی بوجود نمی اومد

من مخالفم...جدا از استوری و نمایشات مسخره که خودمم قبولشون ندارم اما ادم به هرحال. جشن تولد میره. جش ...

بعضی ادمها کنترل احساساتشون کمه و شایدم دلش سالها پر بوده

درکل کارش از چشم خیلیا قشنگ نبوده وم‌ منم نمیگم نمیببینه ولی میتونم برای طلا خریدنم مهمونی نگیرم! طلا خریدم به خودم مربوطه مهمونی اخه!؟😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز من فکر کردی اونا کارشون درسته؟ یه پیجی هست اسمشو نمیگم این خانوم سالها میگفت من ساده زیستم و ز ...

بیخیال توروخدا دارندگی و برازندگی آدم نمیتونه نپوشه و نخوره چون بقیه میبینن دلشون می‌خواد؟! خب بقیه نبینن نرن تو پیجش ول کن بابا

💍♥️Married
بیخیال توروخدا دارندگی و برازندگی آدم نمیتونه نپوشه و نخوره چون بقیه میبینن دلشون می‌خواد؟! خب بقیه ...

تو از اینایی ک از زارت و زورت زندگیت استوری میذاری لابد میری مهمونی هم تا حلقت طلاست

فقط محض اطلاعتون هرچقدم که خودتو چند میلیون نفر طرفدار این کار باشن

این قضیه ۵۰-۵۰ و کاملا به شعور ادما مربوطه😐 

کسی هم نگفت نخور و نخواب  بحث یکی دومیلیون نیس

بعضی ادمها کنترل احساساتشون کمه و شایدم دلش سالها پر بوده درکل کارش از چشم خیلیا قشنگ نبوده و م‌ من ...

راستش رو بخوای من اطرافم ندیدم واسه طلا خریدن مهمونی بدن. کار چیپیه واقعا. اما دیدم که تو مناسبتا طلا میدن. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
تو از اینایی ک از زارت و زورت زندگیت استوری میذاری لابد میری مهمونی هم تا حلقت طلاست فقط محض اطلاعت ...

چه بی ادب شما هم حتما از اونایی هستی که خوشی دیگرانی میبینی دق میکنی از ادبیاتتم معلوم😂

💍♥️Married
عقده ای😅 کلمه دیگه ای واسه توصیفشون ندارم چرا ما باید از داشتن بقیه ناراحت بشیم خودمون داریم ولی ...

فک کن از دفتر و جورابشم عکس میگیره

آره واقعا عقده ایه،چون خونه باباش بهش بها نمیدادن 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁