2777
2789
عنوان

کپی پیام هست😬ببینین ای چجور پسریه

185 بازدید | 39 پست

دوستم چن روز پیش میخواس خود کشی کنه

بعد رلش خیلی به خودش فشار اورد که منصرفش کنه

حالا پیام ها اینجوری هس

دوستم:چرا باید زنده بمونم وقتی هیچکی منو نمیخواد

رلش:تو واسه خواهرت مث مادری ینی خواهرات و مادرت و تو رو نمیخوان

رلش:بعدم اینکه میگی کسی منو نمیخواد 

من میخوام الان یه خورده سنمون کمه اما من با خودم میگم چن سال دیگ فقط با تو ازدواج کنم

چون میخواما نه مثل میخوامت بقیه پسرا من واقعا میخوامت

پسره ۱۹سالشه دوستمم ۱۸

بنظرتون پسره چطوره😑✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شت بر من چقد بچن وای جامعه داره به کجا میره:/// 

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
رلش:تو باید مث یه زن یه دختر قوی زندگی کنی  تو نباید ضعیف باشی نقطه ضعف نشون نده هیچوقت زندگی ...

دلم خواس هم دختره و هم پسره رو باهم بکشم چندشا

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
رلش:تو باید مث یه زن یه دختر قوی زندگی کنی  تو نباید ضعیف باشی نقطه ضعف نشون نده هیچوقت زندگی ...

وای چقد مث رماناس😐😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
میتدوتم بخدا خودمم حوصله تایپ نداشتم  اما نمیدونم چه مرگش بود بارگزاری نمیشد

😁

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ما هنوز خودمونو نشناختیم با دوتا جمله چجوری بگیم پسره چجوریه

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟