2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر شلختن؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 59 پست

وای خدایاااااااا متنفرم از دمپایی خیس اسمشم میاد حالت تهوع میگیرم اه ادم با خودش فک میکنه ادرار کردن تو دمپایی🤮🤮

چقد بدم میاد از اینجور ادمای شلخته ک اصن اهمیت نمیدن

دیگ نرو خونشون و رفت و امدتو ب شدت کم کن

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هم من هم پسرم بعد دستشویی پامون رو میشوریم و البته دمپایی رو به دیوار تکیه میدیم که آبش بره.در مو ...

درسته من خیلی جاها مو دیدم تو غذا ولی سکوت کردم چون میدونم برای هرکسی ممکنه پیش بیاد حتی خودم

❤️خدایا میشه بغلمو بادستات پر کنی❤️

واسه ما آش نذری آوردن توش سنگ بود

برا خالم اینا سنجاق قفلی

بکی از همسایه هامونم مو😐😐😐😐😐واقفا دیگه این آش نبود فک کنم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

سوال اینه 

چرا بعضیا نیستن؟

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
واسه ما آش نذری آوردن توش سنگ بود برا خالم اینا سنجاق قفلی بکی از همسایه هامونم مو😐😐😐😐😐واقفا ...

وای چرا😂😂😂

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤

من ب شخصه هزوقت میرم دسشوی حتما باید دمپای و پاهام رو بشورم...اصلا نمیتونم ترکش کنم...همیشم با شوهرم سر این بحث داریم...کف پام شدیدا ترک میخوره دکتر هم ک دفتم گفت بخاطر رطوبت زیاد هست اما اصلا نمیتونم ترک کنم

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉