2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر شلختن؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 59 پست
چطوری؟ ما سیستم دستشوییمون طوری هست روشویی چسبیده به در فضای خالی نیست برای تکیه دادن دمپایی

من سرویسم بزرگه شما با دست بچسبون روشویی بعد در ببند

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
وای چرا😂😂😂

وایییی به خدا نمیدونم😂😶😂

بابام اومد ازش خورد بهد سنگ اومد تو دهنش

منم رفتم بخورم سنگ اومد تو دهنم.فک کنم لوبیاهاشو پاک نکرده بودن

همیشه یا آشاشون میسوزه یا نمی پزه یا آش همه چی داخلشه 😨

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب شخصه هزوقت میرم دسشوی حتما باید دمپای و پاهام رو بشورم...اصلا نمیتونم ترکش کنم...همیشم با شوهرم ...

با جوراب برو از عادت می افتی.

سورویس فرنگی هم خیلی تاثیر داره تو نشستن پا

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
وایییی به خدا نمیدونم😂😶😂 بابام اومد ازش خورد بهد سنگ اومد تو دهنش منم رفتم بخورم سنگ اومد تو ده ...

تورو خدا دیگ اوردن بریزید دور نخورید

معلوم نیس اون اشو چجوری دارن میپزن😂😂

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤
وای خدایاااااااا متنفرم از دمپایی خیس اسمشم میاد حالت تهوع میگیرم اه ادم با خودش فک میکنه ادرار کردن ...

حالا من برعکسم اگه خیس نباشه با خودم فکر میکنم که طرف جیش کرده و همه پاشیده روی پاهاش و آب نکشیده رفته داخل خونه    

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
نه مشخصه پاهاشون رو نمیشورن اگه بشورن باید تکیه بدن به دیوار که ابش بره

بایدی وجود نداره!

خونه خودشونه دوس ندارن دمپایی رو تکیه بدن به دیوار 

تو دمپایی که دسشویی نمیکنن وگرنه فقط یه قسمتش خیس میشد

وقتی کل دمپایی خیسه یعنی پاشونو شستن دیگه

{ خانم هستم }
با جوراب برو از عادت می افتی. سورویس فرنگی هم خیلی تاثیر داره تو نشستن پا

وای اون که دیگه واویلا  بعد زایمانم کلا شلوارم بیرون میاوردم  گل پاهام رو میشستم...جوراب شاید تاثیر بزاره برام

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
حالا من برعکسم اگه خیس نباشه با خودم فکر میکنم که طرف جیش کرده و همه پاشیده روی پاهاش و آب نکشیده رف ...

وای واقعا! من دست خودم نیس ک اگ دمپایی خیس باشه باورت نمیشه همونجا بالا میارم

نه آبم که رد شوم،نه سنگم که سفت!من از جنس دلم،آدمم،دوستت دارم!❤
تورو خدا دیگ اوردن بریزید دور نخورید معلوم نیس اون اشو چجوری دارن میپزن😂😂

😂😂😂

هین کارو دیگه باید بکنیم. خودمم توش موندم که چطوری آش میپزی.اخه سنجاق قفلی واقعا عجیبه😨😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

نرو خونشون راحت من خودم هر کسی با مدل خونه و شکل زندگی  من مشکل داره نیاد خونم تمام 😂😂😂 البته من شلخته نیستم ولی مثلا خیلی چیزهای مسخره که اینجا براش اه و پیف می کنند من انجام میدم کسق ناراحت مشکل خودشه نه من.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.