2777
2789
عنوان

دختر ندارا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست

همه الکی میگن، همسر من یه خواهر داره اون سر دنیاست، همسر منه که مثل پروانه دور پدر مادرش می‌چرخه، منم البته عروس خوبی‌ام   

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر دارم خواهر شوهرم هی میگه یه پسر بیار پسره که برا مادر میمونه و ازش دفاع میکنه.  خنده ات گرفت نه . کلا یه سریا هی میخوان بگن اون چیزی که نداری خوبه اونی که داری به دردت نمیخوره. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بستع به ذات بچست

ما تو اشنامون یه خانمیه فک کنم ۴ تا دختر داره.۴ تا پسر 

بببین همه بچههاش کنار .یکی از پسراشم یه طرف دیگه.این پسر یه تنه جور زندگی پدر و مادر رو میکشه از خاروبار .دکتر .درد و دل گوش دادن.

بقیشون هم دخترا هم پسرا هیچ هیچ.فقط این پسره تکه

پس فک نکن چون ۳ تا پسر داری تک و تنهایی.یوقت زن مییگرن عروسا از دخترت بهتر میشن.همونجور که دوست من با مادرشوهرش خونه یکی هستن .مادرشوهرش اعتقادش بر اینه اگه میخای پسراتو دورت نگه داری باید هوای عروسو داشته باشی.چنان هوای عروساشو داره که نگو .دوستمم که عروسش باشه هوای مادرشوهرشو داره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

نه این حرفا چرت

خودمم یه پسر دارم

ولله شوهرم که تک پسره دائم پیش مامان باباشه و کمکشون میکنه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

من دخترم چه کارمفیدی برای مادرم کردم؟

الان حال نداره داداشام خرجشونو میدن همه ی کاراشومیکنن رسیدگی میکنن  از لباس و خوردو خوراک گرفته تا هزینه ی سنگین بیمارستان  حتی بدون ابنکه بابام متوجه بشه حسابش پول میزنن

ماکوچیکا...خدامون بزرگه
دوباره اقدام کن برای بارداری، قطعا خدا دختر میده بهت

چه قطعی . هی ادامه بده تا به لشگر بچه بیاره که فردا تو خرجش بمونه که یکیش جنس دیگه بشه. اینجوری که ۲ تا یا ۳ تا داشته باشه از پس خرج بربیاد فردا برا خودش هم پس اندازی داشته باشه که محتاج بچه چه دختر چه پسر نباشه که عاقلانه تره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من یه دختر دارم خداروشکر میکنم ولی زن عموم دوتا پسر داره که هردوشونم زن و بچه دارن باور نمیکنی عروساش از دختر بیشتر هواشو دارن انقد دوسش دارن که خدا میدونه صد در صد به خاطر پسراشه دیگه 

خدا کافیست❤️

خیلی حس خوبیه آدم هم دختر داشته باشه هم پسر ولی 

خوب بودن به دختر و پسر نیست 

من یه خاله دارم 4 تا پسر داره تا وقتی مجرد بودن خالم دست به سیاه و سفید نمی زد پسرها همه کار می کردن الان هم همشون ازدواج کردن عروس ها یکی از یکی بهتر اصلا خالم رو تنها نمی زارن همه ی کارها شو می کنن 

من بچه اولم‌پسره همه اونایی که دختر داشتن‌ اطافم‌همش‌میگفتن‌دختر یه چیز دیگه اس الان‌باردارم و دختره بچم ولی هنوز بدنیا نیومده ببینم‌چه فرقی با پسر میکنه ولی همونا که اینجور میگفتن‌حالا باردارن‌پسر دارن‌بهشون‌میگم‌ گفتین دختر یه چیزدیگه اس دوست داشتین دومی هم‌ دختر بود میگفتن‌ نه بابا ما عاشق پسریم خوشحالیم‌پسر میخواد گیرمون‌بیاد...

بستع به ذات بچست ما تو اشنامون یه خانمیه فک کنم ۴ تا دختر داره.۴ تا پسر  بببین همه بچههاش کنا ...

مادربزرگ من ۷ تا بچه داره که ۳تاش دخترن ۴تاش پسر ،همه متاهلن بغیر از پسر اخریش مثل دختر براش کار میکنه جارو برقی میکشه کل خرید خونه رو انجام میده کارای دکترش همه رو انجام میده دختر پسر نداره به ذات بچه اس

ی خانومی رو میشناسم دو تا دختر داره الان ۱۲ سال با مادرشون قهر هستن ارزوی مرگ مادرشون دارن وقتی میان ایران نمیگن یه مادر پیر داریم که چشم انتظار ماس بنده خدا ی چشمش اشک ی چشمش خون از ندیدن دختراش