2777
2789
عنوان

دختر ندارا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
چه قطعی . هی ادامه بده تا به لشگر بچه بیاره که فردا تو خرجش بمونه که یکیش جنس دیگه بشه. اینجوری که ۲ ...

معمولا بعد از این که پست سرهم یه جنس بچه میاری جنسیت بعدی تغییر میکنه

شاید وضع مالیشون خوب باشه گلم، اتفاقا تعداد بچه زیاد باشه خیلی خوبه، بهترین دوستای هم میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاله خدا سه تا  عروس خوب مثل شما قسمت من هم بکنه

الهی آمین، به خدا بچه اگر خوب و دلسوز باشه هیچ فرقی نداره دختر و پسرش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

فقط اومدم بگم حکمت خدارو شکر....

کاااش فقط کاش چیزی و به بنده هاش میداد که بیشتر بهش تمایل دارن و دوست دارن نه چیزی و که حکمت خودشه و ما بی خبر ازش....

میگن طرف خیلی ادم حسابی و ادم درستیه!.. دزد نیست،حلال حروم سرش میشه، دروغ نمیگه و......یادمون رفته اینا وظیفه انسانی ما   نه آپشنهای ویژه....!!   (زاده پاییزم فصل خش خش برگااان ...🍁🍁کوردم و این یکی از افتخاراتمه😍عاشق ارایشگری ام 💇💇و هر روز تو رویا و خیااالم میبینم که به ارزو هام رسیییدم..من خیلی خوشبختم چون از هیچکس هیچ انتطار و توقعی ندارم .. من به ارزوهام قول رسیدن دااااادم.......✌😉 
چه قطعی . هی ادامه بده تا به لشگر بچه بیاره که فردا تو خرجش بمونه که یکیش جنس دیگه بشه. اینجوری که ۲ ...

همین سه تا کافیه  جدا از خرج ومخار جش چون به این نتیجه رسیدم حتما خیر وصلاح من تو نداشتنه دختره چون خیلی به درگاه خدا دعا کردم ولی نشد

همین سه تا کافیه  جدا از خرج ومخار جش چون به این نتیجه رسیدم حتما خیر وصلاح من تو نداشتنه دختره ...

بچه دختر و پسرش فرق نداره. تمام تلاشت رو بکن که درست تربیت بشن و آبرو برات بیارن کافیه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله