2777
2789

تجربه هاتونو از علوم پایه میگید لطفا؟؟لطفا بگید هم ترم چند هستین ‌

حالم خیلللللللللی گرفتس.درحال گریم 😓😓 . شهریور علوم پایه دارم .

یه عدد دانشجوی‌پزشکی ام  ک علوم پایه درس نخونده .تا ب خودم اومدم دیدم علوم پایم تموم شد .خیلی تحمل  این بیسواد بودنی ک خودم حسش میکنم برااااام دردناکه.معدل ترم پیشم نزدیکا ۱۶ بود ...حالم خیلی گرفتس. اعتماد بنفسم خیلی اومده پایین..این ک  در زمره ای تنبل ها قرار میگیرم حالمو خیلی بد میکنه. انگار دارن فحشم. میدن .

امروز یه اتفاقی افتاد  حالم بدم  رو تشدید کرد و این درس نخوندن  تو علوم‌پایه  خیلللی ب  رخم کشیده شد .

بیاید واقعی بگید علوم پایه و درس خوندن توش  چه تاثیری دارا و من الان من باید چکار کنم ؟

میخوام بدونم کسایی ک علوم پایه خوب درس نمیخونن

بعد علوم پایه چطورن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز سه ماه وقت داری ک کلی وقته 

بچه های اسفند و شهریور پارسال ۱ ماه وقت داشتن 

علوم پایه زیاد تو مراحل بعد تاثیر نداره ولی بی تاثیر هم نیست.از طرفی آدم از همون دوران علوم پایه به درسخوندن عادت میکنه .و اینکه نگران نباش .همه عین خودتن تقریبا ،

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
شهر ش رو نمیتونم بگم .خیلی ضایع و شناخته میشم . ببخشید 🙏

توی گوگل سرچ کن امیرمحمد قربانی بعد برو بهش ایمیل بده ی کم باهاش حرف بزن درمورد مشکلت فک کنم بتونه کمکت کنه

میتونی جبرانش کنی عزیزم .بعضی درسا خب مثل فیزیو واقعا تو بالین بکار میاد .یکی از هم کلاسیای خودم تو بالین  دوباره  اون قسمتایی که خوب نخونده بود رو خوند و کم کاریاش رو جبران کرد 

همینکه دانشجوی پزشکی هستی ۱۰۰ هیچ جلویی خانم دکتر :)💕

برام دعا کن منم یروز جای تو باشم❤

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
هنوز سه ماه وقت داری ک کلی وقته  بچه های اسفند و شهریور پارسال ۱ ماه وقت داشتن  علوم پای ...

مبخوام ببینم بعدا هم همینطور قراره بی سواد بمونم؟؟؟

نمیدونم چرا بعد کنکور اینطور شدم.

ببین میخوام  ببینم کسایی ک پزشک های موافقی شدن ،بیش تر همونایی بودن ک از همون علوم پایه خوب خوندن؟؟

مبخوام ببینم بعدا هم همینطور قراره بی سواد بمونم؟؟؟ نمیدونم چرا بعد کنکور اینطور شدم. ببین میخوام ...

نه بابا .ببین من خودم علوم پایه خیلی خوب خوندم معدلم ۱۷ بود .ولی اونایی ک معدلشون ۱۵ بودم الان عین منن.دوران فیزیو پات و استاجری اونایی ک به مطالب مسلط میشن رفرنس میخونن موفقن .نهایتا علوم پایه تو اون دوران کمک میکنه تا مفاهیم و بهتر بفهمی ولی تضمین کننده ی پزشک خوب شدن برای بعد از علوم پایه و مهارت های بالینیته.

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه بابا .ببین من خودم علوم پایه خیلی خوب خوندم معدلم ۱۷ بود .ولی اونایی ک معدلشون ۱۵ بودم الان عین م ...

مرسی ❤❤یه دل گرمی گرفتم .نمیدونم چکار کنم  باخودم .برگردم ب دوره هایی ک درس میخوندم .خیلی سخته کسی ک‌یه‌عمر تو اوج بوده بهو بیاد دانشگاه گند بزنه. 

مرسی عزیزم از پاسخ گویی .

مرسی ❤❤یه دل گرمی گرفتم .نمیدونم چکار کنم  باخودم .برگردم ب دوره هایی ک درس میخوندم .خیلی سخته ...

این طبیعیه . برای هممون تا حدودی اتفاق افتاده. از الان شروع کن برای علوم پایه خوب بخون تا ی مرور جامع داشته باشی و با خیال راحت دوران علوم پایه رو تموم کنی. تو دوران فیزیوپات ناخواسته مجبور میشی همش درس بخونی نگران نباش .ایشالا همیشه موفق باشی❤️