2777
2789
عنوان

دانشجو پزشکی ها میشه بیاین .لطفاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 42 پست
❤❤🙏مرسی . هم چنین‌شما هم موفق باشی. 

ممنون گلم❤️🌹

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
شهر ش رو نمیتونم بگم .خیلی ضایع و شناخته میشم . ببخشید 🙏

سلام شما ک دانشجویی راهنمایی میکنی منو ؟ ۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن استادا سخت گیرن دارم میخونم اما استرس شدیدی حالم گرفته چی کار کنم از شرایط امتحانات دانشگاهت بگی بدون تقلب ک جم میکردی درسا؟ چطور استرس کنترل کنم یکبش ۴۰۰ صفحه حفظی سخت

یکیش هم محاسباتی سنگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طبیعیه . برای هممون تا حدودی اتفاق افتاده. از الان شروع کن برای علوم پایه خوب بخون تا ی مرور جام ...

سلام شما ک دانشجویی راهنمایی میکنی منو ؟ ۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن استادا سخت گیرن دارم میخونم اما استرس شدیدی حالم گرفته چی کار کنم از شرایط امتحانات دانشگاهت بگی بدون تقلب ک جم میکردی درسا؟ چطور استرس کنترل کنم یکبش ۴۰۰ صفحه حفظی سخت

یکیش هم محاسباتی سنگین

مرسی ❤❤یه دل گرمی گرفتم .نمیدونم چکار کنم  باخودم .برگردم ب دوره هایی ک درس میخوندم .خیلی سخته ...

یکیش هم محاسباتی سنگین

میتونی جبرانش کنی عزیزم .بعضی درسا خب مثل فیزیو واقعا تو بالین بکار میاد .یکی از هم کلاسیای خودم تو ...

یکیش هم محاسباتی سنگین

سلام شما ک دانشجویی راهنمایی میکنی منو ؟ ۱۱روز دیگ دو تا امتحان پشت هم دارم خیلی استرس گفتم میگن است ...

خب من واس اکثر درسا ی علوم پایه جزوه میخوندم ک تقریبا همه ی استادای ما از جزوشون سوال میدادن .سعی میکردم همه ی مطالب و برسونم .و اینکه نمونه سوالات همون استاد از ترمای قبل خیلی میتونه کمک کننده باشه.استرسم نداشته باش

بعضی وقتا ترم بالایی ها الکی میگن استاد سختگیره بترسونن

همون نمونه سوال و گیر بیار قشنگ دستت میاد ک استاد بیشتر از چیا سوال میده و چه سبکیه .انشالله موفق باشی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
مثلا میکروب یا فارماکولوژی چن روزه میخوندی؟

میکروب و من تو ترم تابستون پاس کردم .ک تقریبا ی هفته ای خوندمش

فارما رو از اول ترم همراه با کلاس میرفتم .فقط دو سه روز ی مرور کلی میکردم

توروخدا بشین بخون .. به خودت امید بده ... خیلی ها دوست دارم جای تو باشن .. قشنگ برنامه بچین و انگیزه درس بخون ... من کنکوری ام و میخوام مامایی بیارم ... تو خیلی وضعییتت بهتره... به خودت بیا ... درس بخونی و نمره بگیری حال خودت خوب میسه و نمی افتی

ینی فارما سنگین تر از میکروبه؟

برای من اره خیلی .😬

مرسی ❤❤یه دل گرمی گرفتم .نمیدونم چکار کنم  باخودم .برگردم ب دوره هایی ک درس میخوندم .خیلی سخته ...

ببین اصلاااااا برای خودت سختش نکن منم اصلا زیاد تو علوم پایه نمیخوندم ولی برای علوم پایه تو 14 روز بکوووووب خوندم و 110 شدم اصبا نترس ازش اسونه سوالاش

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
مبخوام ببینم بعدا هم همینطور قراره بی سواد بمونم؟؟؟ نمیدونم چرا بعد کنکور اینطور شدم. ببین میخوام ...

نه بابا علوم پایه اصلا تاثیری خودتو اذیت نکن الکی از فیزیوپات مهمه قبلش اصلا

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃