2777
2789
عنوان

کمر درد نشانه بارداریه‌؟؟

318 بازدید | 21 پست

سلام. خانوما نوزاد سه ماهه دارم... الان یک روز مونده به پری، یکسری علائم دارم . دارم از استرس میمیرم😑😑😑مثلا پایین کمرم نزدیک لگن، درد دارم و میخوام خم و راست بشم درد میگیره درحالیکه هیچوقت موقع پری این دردارو نداشتم. دلم میپیچه و یه درد خیییلی ریز پری دارم گاهی ولی نه اونقدر زیاد که بگم دارم پری میشم. درضمن امروز صبحم حالت تهوع داشتم دیگه قشنگ گفتم دارم بالا میارم که یهو خوب شدم... نکنه حامله باشم؟؟ این ماه روی بوی غذاها حساس شده بودم و چندباری سر غذا حالم بد شد احساس میکردم ممکنه بالا بیارم از بوی غذا... وای میگم نکنه حامله باشم😭😭😭

ترشح خیلی کم دارم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اینا که گفتی ینی بارداری... 

ولی من خودم تا یه پنج شیش ماه بعد زایمان این حس رو داشتم... بنظرم از ضعیف شدن بدن هست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که گفتی ینی بارداری...  ولی من خودم تا یه پنج شیش ماه بعد زایمان این حس رو داشتم... بنظرم ...

واااا نگووووو خداکنه بخاطر زایمان باشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

عزیزم من هم علائم شما رو داشتم و فهمیدم حامله ام 

نههههه اخه میدونی من سر بارداریم خیس میشدم قبل پری خیلی ترشح داشتم، اما اینسری تا یه هفته بعد روزای تخمکگذادیم ترشح داشتم ولی بعدش دیگه خوب خوب شدم... الانم یمقدار ترشح پنیری خیلی کم دارم بدون سوزش و خارش ک میدونم برا عفونته.... یه شب رابطه محافظت نشده داشتم یکی دو شب بعدش گرفتگی عضله پا داشتم تا چندروز😥

برای اینکه خیالت راحت بشه صبح سریع برو ازمایش بده

من۳ روز پیش بی بی زدم منفی بود یعنی احتمال داره الان نشون بده بی بی ؟ 

میگم اگه چیزی نیست نرم الکی از بدم پول حروم کنم😑 تازه من که لکی ندیدم ولی سر بارداریم لک لانه گزینی زیاد داشتم ولی الان هیچ. اگرم باردار باشم آیا قبل لانه گزینی بی بی چک نشون میده یا بعدش؟

نههههه اخه میدونی من سر بارداریم خیس میشدم قبل پری خیلی ترشح داشتم، اما اینسری تا یه هفته بعد روزای ...

ایشالا که باردار نیستی ولی علایمت دقیقا مثل من بود

فردا صبح یه بیبی چک بزن خیالت راحت بشه

فک کنم باردارباشی

دوتا بچه، یکی شیرخواره ، یکی هم تو شکم ؟ نه نه😭😭

ایشالا که باردار نیستی ولی علایمت دقیقا مثل من بود فردا صبح یه بیبی چک بزن خیالت راحت بشه

یعنی اگه باشم نشون میده؟؟ اگر منفی باشه پس یعنی قطعی منفیه؟

قطعی نیست بیبی چک

😑😑😑😑 اصلا ولش کن، میدونم گه پری میشم اصلا... فردا حتما باید بشم... اگر عقب انداختم یه روز بی بی میزنم😑😑