2777
2789
عنوان

من یه حس بدی دارم به خودم

134 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها لطفاً راهنمایی کنید.

من تو اینستاگرام یه پیج بی نام و نشان از خودم دارم مذهبیه،تو این پیج با یه آقایی آشنا شدم اون مذهبیه از من کوچکتره روز اول که صحبت کردیم بهش گفتم داداش اونم بهم گفت ابجی البته اون گاهی یه ذکرایی بهم یاد میده یا سوالی داشته باشم جوابمو میده.اون خیلی آدم خوبیه خیییییلی تازگیا خیلی دوسش دارم دست خودم نیست بعضی وقتا واقعا نگاه خواهر برادری ندارم بهش و از خودم خجالت می کشم که ظاهر و باطنم یکی نیست من شرمندم  چکار کنم با این حس بدم 😢میترسم بفهمه . خیلی عذاب وجدان دارم

بهش بگو شاید حس اونم همین باشه و روش نشده باشه بگه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میرید از یکی ذکر میپرسید؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
اون منو ندیده چطور بهم حس داشته باشه 

شما چطور به اون حس دارید؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بهم میگه آبجی مثل یه برادر ه تازه منم ندیده 😢

تو پسرا رو نمیشناسی اونم الان دل تو دلش نیس ک شما بش نگی داداشی

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱