2777
2789

پانزده سالم بود مادرم به خاطر چشم و هم چشمی بازن عموم خواست دماغ منو عمل کنه و برای اینکه کمترین پول را بده منو با یکی از بچه های فامیل دو تا یکی کرد برد ساری پیش یه دکتر داغون بنام محرابی که بینی منو سلاخی کرد.

نکته تلخ اینکه خودش سه سال بعد رفت پیش بهترین دکتر تهران برای جراحی بینی

حالا بعد از گذشت این همه سال تنفسی دچار مشکل و تمام غضروف بینیم از بین رفته خواستم از دکتر شکایت کنم میگن چون طفل صغیر بودم پدر و مادرم هم مقصر هستن و اونا هم باید دیه بدن. یعنی مادرم رو میتونم بندازم زندان ولی گذشت کردم

ولی چقدر یه مادر باید بیشرف باشه که پاره تنش رو برای دوزار کمتر این بلا سرش بیاره بعد خودش بره بهترین دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، الان نمیتونی ترمیم کنی؟ برو بهترین دکتر

خیلی اوضاعش خراب شده فقط یه دکتر میتونه درستش کنخ میخواستم پول دیه بگیرم ولی وقتی فهمیدم پای پدر و مادرم هم گیر میشه بی خیال شدم. حالا باید صبر کنم پول دستم بیاد ولی هرگز مادرم رو نمیبخشم

یادمه اونجا حتی یه هتل پول نداد بریم منو برد با اون وضع خونه فامیل دور معذب حتی روم نمیشد بخوابم که دوزار پول مسافرخانه نده...

الان درست نمیشه ؟

یه دکتر هست به اسم باستانی نژاد فثط اون میتونه درستش کنه ولی میگه ۲۵۰ میلیون هزینه عمل!! پول دستم بیاد حتما این کار رو میکنم ولی از کثیفی کار مادرم چیزی کم نمیکنه