2777
2789

دوروزه لک بینی دارم

هربار رفتم دستشویی بود، پد اصلا کثیف نمیشه ولی موقع دستشویی هست

یه کم کم شدهولی بازم هست😥😥😥

حالا این سه روز باقی مونده باید مثل یه عمر بگذره واسم...

۴ تا جنین گذاشتن که ۳تاش با کیفیت بود

یعنی من لیاقت یه دونه اش هم ندارم؟😭

🍃خدایا خودت کمکم کن... میدونی چقد با تموم وجود میخوام... میدونی چقدر این یک سال و نیمه داروها خودمو جسم و روحیه ام رو داغون کرده... دیگه اومدم اینجا جلوی همه ازت بخوام.. بلکه بشنوی صدامو...😭🍃

د شب پیش خوابشون رو دیدم... خواب جنین هایی که انتقال دادن... انگار میدیدمشون... هر کدومشون توو یه کیسه فریزر بودن و جلوم روی یه میله آویزون کرده بودم.یکیش مرده بود... دوتاشون حالشون انگار خوب نبود... یکیشون فقط خوب بود... انگار مواظبش بودم...

شکل یه نطفه ریز بود... شبیه تخم مرغ هایی که نزدیک جوجه شدن هستن

عاشقش بودم😭😭😭😭😭 همش نگاش میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توکلت به خدا باشه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

انشاالله که نتیجه میگیری اینبار خدا بهت نی نی میده

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
به جز توکل راه و چاره ای ندارم دیگه☹

عزیزم هم دردیم من به نوعی شما به نوعی ولی نباید امیدمون رو از دست بدیم

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
عزیزم هم دردیم من به نوعی شما به نوعی ولی نباید امیدمون رو از دست بدیم

چه جوری ناامید میشه نشد؟

این همه قرص بخور و نتیجه نگیر 

Iui کن باز نتیجه نگیر

اینم از ivf که خدا میدونه از داروهاش گرفته تا پولش و انجامش چقدر اذیت شدم...

خسته شدم دیگه😭