2777
2789
عنوان

شوهرم ۱۵ روزه از خونه بیرونم کرده

469 بازدید | 51 پست

شوهرم ۱۵ روزه از خونه بیرونم کرده چون ساعت ۹رفتم خونه گفت دیر اومدی (خونه پدرم رفته بودم و قبل رفتن اجازه گرفته بودم ازش)تا الانم هیچ سراغی نه خودش نه خانواده ش ازم نگرفتن من چیکار کنم بلاتکلیفی خیلی اذیتم میکنه! پدرمم راضی نمیشه برم دادگاه و از طریق دادگاه رسیدگی بشه با اینکه من خیلی دوسش دارم ولی اصلا علاقه ای به من نشون نمیده پیش همه رسوا شدم.واقعا از بیتوجهیاش خسته شدم 😔تروخدا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت انگار دنبال بهانه بوده از رفتارش اینجور میشه برداشت کرد و الا تو که ازش اجازه گرفتی جای بدی هم نرفتی 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

راهنمایی به چی عزیزم؟ ایشون قانونا دارن مرتکب جرم ترک انفاق میشن!

اخلاقاً هم خونوادشونو زیر سوال بردن و باعث تکدر خاطر شما شدن اونم بی دلیل.

از نظر فکری هم خیلی مغز پوچی دارن که فکر میکنن شما ساعت ۹ شب بیای خونه باید تنبیه بشی. خیلی خیلی پوچه اگه خودش رو در حدی خدا میدونه که شما بابت رفتن به خونه ی پدرت ازش اجازه بگیری.

الان بگیم بهت برو بهش مهربونی کن پا پیش بذار؟ اینو میخوای بشنوی؟ 😐

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.