2777
2789
عنوان

شوهرم ۱۵ روزه از خونه بیرونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 51 پست
اگه بخام بترسونمش چون شهرمون کوچیکه میترسم بگه تو که پات کلانتریا باز شده پس طلاقتو بدم. ۲۲ سال دار ...

این حس مزخرف اگه عاقل باشی زمان از بین میبره

چرا با کسی ازدواج نکنی که تاج سرش باشی 

ول کن این مردک و 

بگو بیاد مهریتو بده 

بعدم سنی نداری درستو بخون یعی کن ی ادم موفق بشی

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حس مزخرف اگه عاقل باشی زمان از بین میبره چرا با کسی ازدواج نکنی که تاج سرش باشی  ول کن ای ...

اولین اقدام ها  خیلی سخته امیدوارم بتونم قدم بردارم تا حالا هم خودمو گول زدم بچه دار هم نمیشم حامله بودم کتکم زد سقط کردم 

اولین اقدام ها  خیلی سخته امیدوارم بتونم قدم بردارم تا حالا هم خودمو گول زدم بچه دار هم نمیشم ح ...

اولین اقدامو من تجربه کردم خیلییی سخت بود 

ولی خب شوهرم هر روز بیس نفرو میفرستدد دنبالم منم بچه داشتم عزیزم 

وگرنه ی لحظه دلم نمیسوخت 

وقتی میبینم بقیه چقد احترام زنسونو دارن واقعن حسودیم میشه

برای قبولیم توی کنکور 1400 یه صلوات میفرستین ممنون😍
اولین اقدامو من تجربه کردم خیلییی سخت بود  ولی خب شوهرم هر روز بیس نفرو میفرستدد دنبالم منم بچ ...

ولی شوهر من عین خیالش نیس که رفتم وگرنه یه اقدامی میکرد حداقل اونایی که میخاستن بیان دنبالم هم نمیذاره بیان.شما جدا شدین ؟