2777
2789
عنوان

وابستگی عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 45 پست
ن این چون کمبود عاطفی داشته از نظر عاطفی مهر محبت وابسته طرف شده

اصلا قصد قضاوت ندارم ولی ممکنه توی بعضی از این وابستگی های عاطفی گرایش جنسی نهفته باشه از سوی یکی از طرفین ولی خودشون هم متوجه نیستن خیلی که این گرایش جنسیه 

چون در حالت طبیعی گرایش به جنس مخالف عادیه

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

نه خوب نشد همچنان وابسته ست و داره عذاب میکشه البته کمتر شد یکم ولی همچنان همونجوره یکی هم دیدم اون ...

به نظر من زمان اینجور آدما خوب میکنه ولی چون اشنا نزدیک براش ناراحتم تا صبح خواب نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا قصد قضاوت ندارم ولی ممکنه توی بعضی از این وابستگی های عاطفی گرایش جنسی نهفته باشه از سوی یکی از ...

چی بگم ناراحتم  مشاوره هم نمیره بنده خدا ولی چون اشنا نزدیک ناراحتیم همه براش 

به نظر من زمان اینجور آدما خوب میکنه ولی چون اشنا نزدیک براش ناراحتم تا صبح خواب نداره

بستگی داره من اینو که دیدم زمان خوبش نمیکرد چرا؟ چون طرف مقابلش هم کرم داشت اونو هی وابسته تر میکرد و تلاش نمیکرد که دل بکنه من میتونم کمکش کنم اگه بخواد

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

به نظرم یه راهکار داره میگن « از دل رود هر آنکه از دیده رود»باید ازش دوری کنه و فاصله بگیره

اره دقیقا باید همچین کاری کرد به نظرم چون محبتی بوده باید از محبت اون فرد دورش کرد اطرافیانش بهش محبت کنن

آها اینطوری نه این خوب نیست

وای دقیقا من همچین موردی داشتم و چقدر تلاش کردم برای خوب شدنش 

ولی قدم اول اینه که خود طرف بخواد خوب بشه

بستگی داره من اینو که دیدم زمان خوبش نمیکرد چرا؟ چون طرف مقابلش هم کرم داشت اونو هی وابسته تر میکرد ...

چجوری عزیزم می تونی کمکش کنی شما مشاوره هست یا داشتید اطرافتون ؟؟

آفرین طرفش مثلا اینجوری که محبت سیاستانه میکنه  مثلا یبار باهاش خوبه تا ده روز اذیتش میکنه باز خوب میشن 

وای دقیقا من همچین موردی داشتم و چقدر تلاش کردم برای خوب شدنش ولی قدم اول اینه که خود طرف بخواد خوب ...

تر خدا عزیزم اگه می تونی کمک کنی بهم بگو گلم متاسفانه این مورد ما مرد ولی از بچگی هیچ محبت عاطفی ندیده 

چجوری عزیزم می تونی کمکش کنی شما مشاوره هست یا داشتید اطرافتون ؟؟آفرین طرفش مثلا اینجوری که محبت سیا ...

من حوزوی ام تو این زمینه خیلی تجربه دارم 

دقیقا با همچین موردی که دارید خیلی برخورد داشتم 

بودن کسایی که خوب شدن و کسایی که هنوز موندن تو این منجلاب...راه حل داره درمان این وابستگی افراطی 

قدم اول طرف باید بپذیره که این مثل یک بیماریه و باید بخواد تا درمان بشه تا خود طرف نخواد هرچقدر شما تلاش کنی نحاتش بدی فایده نداره 

من دیدم دختری که وابسته به زنی شده بود که دوبرابر خودش سن داشت و چقدر اذیت بود

من حوزوی ام تو این زمینه خیلی تجربه دارم دقیقا با همچین موردی که دارید خیلی برخورد داشتم بودن کسایی ...

بله متاسفانه این مورد ما هم با اینکه طرف خودش سن بالا ولی از بچگی شدیدا از طرف همه بی محبتی بهش شده اینجوری وابسته محبت طرف شده