2777
2789
عنوان

شوهرم ۱۵ روزه از خونه بیرونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 51 پست
میتونی یه جوری خبر دار بشی که اوضاع چطوره  چرا تا حالا خبری ازشون نشده؟

داداشش بهم زنگ زده بود گفت چند بار رفتم باهاش حرف زدم دیگه خودت ببین چیکار میکنیدکاری از دست ما بر نمیاد  یعنی جوری سرسنگین باهام حرف میزد که صداشو بزور میشنیدم 

بی توجهیاش واقعا  اذیتم میکنه

ببین راه شکایت برای وقتیه که بخوای طرف رو بترسونی یا بخوای زندگیتو کلا به هم بزنی.

از طریق خونوادت وارد شو و برید پیش زوج درمان. بگید خونواده ها با هم صحبت کنن.

یادت هم باشه هیج اشتباهی رو گردن نگیری. هیچ اشتباهی نکردی که ۹ شب برگشتی خونه، اجازه هم نده کسی این رو بهت نسبت بده.

ا

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین راه شکایت برای وقتیه که بخوای طرف رو بترسونی یا بخوای زندگیتو کلا به هم بزنی. از طریق خونوادت ...

خودشم با داداشم رفتم بهم گفت زن بد کاره الان میاد خونه منم زن بدکاره رو تو خونه راه نمیدم 😔😔

ببین راه شکایت برای وقتیه که بخوای طرف رو بترسونی یا بخوای زندگیتو کلا به هم بزنی. از طریق خونوادت ...

خونوادش اصلا انسانیتی ندارن بخدا تا حالا بجز خوبی بهشون هیچکاری نکردم 

خودشم با داداشم رفتم بهم گفت زن بد کاره الان میاد خونه منم زن بدکاره رو تو خونه راه نمیدم 😔😔

واقعا اینو دوست داری؟ بیخیال تو رو خدا...

کی اخه به زنش میگه زن بد کاره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

داداشش بهم زنگ زده بود گفت چند بار رفتم باهاش حرف زدم دیگه خودت ببین چیکار میکنیدکاری از دست ما بر ن ...

آهان 

یعنی همسرت اون طرف رو کلا متقاعد کرده که حق با شما نیست 

از این سنگین صحبت کردنش مشخص شده

به نظرم کلا بسپر به زمان

میدونی 

چون غیر از صبر هیچ کار دیگه ای نمیتونی انجام بدی

انشاالله خدا کمکت میکنه و یه راهی واست باز  میکنه

مردادی  

اگه بخام بترسونمش چون شهرمون کوچیکه میترسم بگه تو که پات کلانتریا باز شده پس طلاقتو بدم.

۲۲ سال دارم واقعا بهش وابستم ازش بدم میاد ولی دوسش دارم نمیدونم این حس مزخرف و چجوری توصیف کنم که خاک توسرم واقعا با اینکه اینقد بهم ظلم کرده نمیتونم ازش دل بکنم😔😔

اگه بخام بترسونمش چون شهرمون کوچیکه میترسم بگه تو که پات کلانتریا باز شده پس طلاقتو بدم. ۲۲ سال دار ...

ببین واقعا دلم نمیخواد چیزی بگم زندگی یکی خراب شه

ولی تو همسن منی. دلم نمیاد به خدا 

چرا از طلاق از این میترسی؟ تو اگه به فرض برگردی و ۲ روز دیگه حامله شی و دختر دار شی، میدونی این ادم با این تفکر چه بلایی سر دخترت میاره؟ 

تو فک کردی با این تفکر اگه برگردی تا پایان عمرت خوشبخت و خوشحالی؟

وابستگی میشه با مشاوره از سرت بیافته. خوب میشی و بعد تازه میبینی چقدر اوضاعی که توش بودی آزار دهنده بوده

ولی اخه یکی بهت بگه زن بدکاره؟ تو خونه رات نده فقط چون دیر اومدی خونه؟ 

نمیدونم...درکش سخته

واقعا اینو دوست داری؟ بیخیال تو رو خدا... کی اخه به زنش میگه زن بد کاره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

کاش فقط اینا بود واقعا نمیدونم چطوری حال خودمو توصیف کنم لعنت بهم 

ببین واقعا دلم نمیخواد چیزی بگم زندگی یکی خراب شه ولی تو همسن منی. دلم نمیاد به خدا  چرا از ط ...

فدات بشم مرسی که آرومم میکنی حرفات واقعا درسته همیشه دعواهامون سر دل سیاهیش بوده.

ولی واقعا نمیدونم چمه  واقعا یکی از بدترین حس ها دوس داشتن کسیه که دوست نداره 😭😭

فدات بشم مرسی که آرومم میکنی حرفات واقعا درسته همیشه دعواهامون سر دل سیاهیش بوده. ولی واقعا نمیدونم ...

خدا نکنه عزیزم، انشالله آرامش و شادی وارد زندگیت بشه. غصه نخور

دقیقا همیتطوره .ترو خدا دعام کن یه حس خیلی بدیه بلاتکلیفی از دنیا سیرم 

ببین من کاری به بقیه ندارم

که ریپلای کنن که چه ربطی داره و اینا ،،،، 

انشاالله کارت درست میشه

و هر جوری که به صلاحت باشه اتفاق میفته

فقط یه کاری کن

مرتب آیت الکرسی بخون 

واقعا معجزه میکنه

از بلا تکلیفی راحت میشی

مردادی