2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارن بیان لطفا

286 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من با کلی تلاش خانواده ام رو راضی کردم عروس هلندی بخرم 

میخواستم ببینم شما هایی که دارید راضی هستید ؟

سر و صدا داره ؟

نزدیک قفسشون بشی بوی بعد حس میکنی ؟

حداقل چقدر باید بیرون از قفس باشن ؟

چقدر میشه تو خونه تنها گذاشت شون ؟

فقط میدونم یهودیدی نصف شب ازسروصداشون کل خونه بیدارشدن 

همسرمن زیادداشت به خاطرسروصداشون نمیزاشتم بیاره توخونه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم

بوی بد ک نه من تاحالا اذیت نشدم 

سعی کن بالغ بگیری که معلوم باشه نره یا ماده واسه من مادس حرف نمیزنه  بعضی وقتا جیغ میزنه 

بستگی به خودت داره میتونی هروز بیاریش بیرون ولی کثیف کاری میکنه 

عید ما 4روز خونه  نبودیم گندم و چندتاظرف غذا گزاشتیم تنهایی مونده بود  

درکل زیاد زحمت نداره 7ماهه یه کیلو ارزن خریدیم تموم نشده هنوز 😂

تازه سگ خریدم الان میبینم این طفلی اصلا زحمت  نداشته

ای وای چه بد حتی اگر رو قفسشون پارچه بندازی بازم میشه ؟

آره بابا 

ماکه بیچاره شدیم ازسروصداشون وقتی تاریک بشه خونشون ایناسروصداشون شروع میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

سلام ،من دوسال ونیم میشه که دوتا عروس هلندی دارم 

جهت راهنمایی یکسری نکات رو بهتون میگم:

اگر بچه کوچیک توی خونه دارید پرنده نگیرید 

هزینه ی نگهداری حیوانات خونگی از هزینه ی خریدشون بیشتر هست پس باید ببینید میتونید هرچندوقت یکبار پرنده رو پیش پزشک متخصص پرنده ببرید ،براشون غذای تازه بذارید ،اسباب بازی فراهم کنید،کنارشون وقت بگذرونید یا نه 

به رضایت اعضای خونه هم توجه کنید چون ممکنه بعضی وقتا که اواز میخونن یا کنار قفس غذا میریزن اذیت بشن و بخوان که پرنده رو بفروشید یا...

حتما حتما پیج های دکترهای متخصص پرنده رو توی اینستاگرام فالو کنید و مطالب اموزشی مثل غذا ،خواب،سلامت جسمی پرنده،شرایط نگهداری،قفس  ،حمام و..رو یادبگیرید تا پرنده دچار مشکل نشه

درکل عروس هلندی ها پرنده های اجتماعی هستند و نیازدارن باهاشون درطول روز وقت بگذرونید و بازی کنید .بنظر من اصلا بوی بدی نمیدن ،اگر سوالی دربارشون داشتید ازم بپرسید بنابر تجربه تاجایی که بتونم جواب میدم

سلام ،من دوسال ونیم میشه که دوتا عروس هلندی دارم  جهت راهنمایی یکسری نکات رو بهتون میگم: اگر ...

خیلی ممنون از اطلاعات شما 

والا خانواده من میگن که مثلا موقع ای که میخوایم بخوابیم سرو صدا نکنه ما مشکلی نداریم 

سر صدا وقتی میخواین بخوابین داره ؟

سلام ،من دوسال ونیم میشه که دوتا عروس هلندی دارم  جهت راهنمایی یکسری نکات رو بهتون میگم: اگر ...

یک سوال دیگه هم یادم رفت بپرسم 

ببخشید وقتی تازه خریدیم چطوری باهاش دوست بشیم و کاری کنیم با هامون صمیمی بشه و چقدر طول میکشه ؟