2777
2789

[QUOTE=191938714]یعنی از قصد برگتو ‌سفید دادی؟ :|[/QUن بابا مگ دیوونم

وقتی برگه دومو نگا کردم دیدم مربع خورده فک کردم علامتیه که من بلد نیستم به کل ناامید شدم

بعدش برگه های درستو آوردن دیگ نتونستم حل کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ربطی نداره چرا نتونی بری؟   مانعی وجود نداره      اینکه میگن ریاضی فیزیکتون ضعیفه نرید تجربی  ریاضی برا اینه که خودتون سختتون میشه     نه که اجازه رفتن نداشته باشید        هرکه ی خودت دوست داری بکن   به مشاور ها هم گوش نکن

هنو امتحانشو ندادیم ولی مال هفتم هشتمم 20 شده ینی میتونم تجربی قبول شم؟

برای رشته تجربی باید نمره علومت۱۴/۵ب بالا باشه

چون ریاضی رو خراب کردی ب احتمال زیاد اولویت ب بیاری عزیزم

ربطی نداره چرا نتونی بری؟   مانعی وجود نداره      اینکه میگن ریاضی فیزیکتون ضعیف ...

عزیزم از قانون جدید اطلاع نداری؟؟اولویت بندی کردن هر کی هر رشته ای ک دوست داشته باشه با هر معدلی نمیتونه بره 

ای وااااااای پ ینی تموووم شد      

چرا نتونی😐اولویت ب یعنی اول وایمیسی اولویت الف ثبت نام میکنن بعد اولویت ب هارو ثبت نام میکنن فقط حواست باشه زود بری برا ثبت نام جا نمونی 

بعدشم بستگی به مدرسه دارع اگه جمعیت کم باشه همه رو قبول میکنن

عزیزم از قانون جدید اطلاع نداری؟؟اولویت بندی کردن هر کی هر رشته ای ک دوست داشته باشه با هر معدلی نمی ...

جدی     زمام ما یه مشاور بیسواد بود هرروز میومد اسم ۴نفر باهووش رو میخوند میگفت شماها فقط میتونید برید تجربی 😁 

هیچکسم گوش نداد بهش    نصفمون رفتیم تجربی