2777
2789

میگن خیلی مجربه من تجربه ندارم میخوام بدونم اگه کسی تجربشو داره بیاد بگه ماهم انجام بدیم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 

پارسال شاید همین موقع ها بود نوشتم 

البته من نمازاول وقت رو هم شروع کردم خوندم ک گفته شده برای کسب مقام‌های عالیه 

حالا دیگه نمیدونم تاثیر کدومش بود،

ولی میدونم فقط و فقط لطف الهی بود ،خدایا شکرت 

من  پارسال شاید همین موقع ها بود نوشتم  البته من نمازاول وقت رو هم شروع کردم خوندم ک گفت ...

من خودم نماز میخونم  ولی اینو شنیدم گفتم اگه واقعا تاثیر داره حتما بنویسم برای داداشم میخوام 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
دوست عزیز همه سوره های قرآن حاجت دهنده هستن اما من خودم با🌸چله سوره یاسین🌸حاجت گرفتم برای همین گر ...

ممنونم عزیزم خودم چله یاسین شروع کردم یه روز قبل عید فطر تا الان دارم میخونم 

بله امتحان کنین ان شاءالله جواب میده و یه کار خوب برا داداشتون جور میشه

ممنونم عزیزم میگم خودم میتونم بنویسم و بذارم تو دیوار به جای داداشم 

بله. فقط نیت کنین که برای داداشتون باشه،البته من توی دیوار مسجد گذاشتم 

مرسی خدا خیرتون بده