2777
2789
عنوان

آخرین روز و آخرین تصویر از رفتگانتونو یادتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 60 پست

من دو ساعت قبل اینکه خبر فوت پدرم رو بدن کلی باهاش تلفنی حرف زدم و شوخی کردم   و برنامه آخر هفته شمال چیدم 

۲ ساعت بعدش بهم خبر دادن فوت شده 

ولی آخرین تصویرش هنوز تو سرمه ، سردی و سنگینی بدنش😭😭😭

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
کدوم صحنه؟ میدونستید که اخرین باره؟

منظورم خاکسپاریه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی😢،چیکارتون بود

مادرم...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
داداشم باهاش قهر بودم خیلی وقت بود سیر ندیده بودمش رفتنش داغ بزرگی به دلم گذاشت پیر شدم

خدا رحمتشون کنه. کی فوت شدن؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
بهتره یادآوری نشه انقدر هم ب اون موضوعات فکر نکنید 

چرا یاداوری نشه؟

و چرا به این موضوعات فکر نکنیم؟

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
کامل یادمه  تا چند وقت شبها عین سریال تو ذهنم مرور میشد  هنوزم بعد ۱۰ سال با جزییات یادم ...

میدونستید که اخرین روزه؟

دوتا پست خوندم گریم گرف  

کدوم دو تا پست؟

شما هم داغ عزیز دیدین؟

خیلی تاپیکت ناراحتم کرد،چون من تقریباسه ماهه بابابزرگموازدست دادم،هیچ وقت مریض ندیده بودمش،تودوماه ازاین روبه اون روشد،لاغرشد غذانخوردکلیه هاش عمل کرد،سرش گیج رفت خوردزمین.و...درآخرآوردنش وقتی توکمابود،روزقبلش ب مامانم گفته بودمنوببریدخونه 😔ای کاش میاوردنش،وقتی ازدورآوردنشونگاه کردم ویه لحظه اون دست آویزون ازتختشودیدم،دنیاروسرم خراب شد،اون ۱۴ سال زحمتموکشیدجای بابای نداشتموپرکردبرام.هنوزم رفتنشوباورندارم،وقتی رفتم بالاببینمش،گفتم خدایااین همون بابابزرگ منه؟همونکه برام شعرمیخوند،دربدترین وضع ممکن دیدمش...ای کاش بهم بگن دوس داری چیروازحافظت پاک کنیم بگم اون لحظه رو.که باسختی حتی باوجوددستگاه اکسیژن ب سختی به سختییی نفس میکشید.ودرآخرانگشت اشارشوبوسیدم،ورفتم،این آخرین دیدارمن با بابابزرگ مهربونم بود😔😭😔

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨