2777
2789
عنوان

آخرین روز و آخرین تصویر از رفتگانتونو یادتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 60 پست

یه هفته بود که زایمان کرده بودم پدرم هم دوروز خونمون بود همش دور از ما تو پذیرایی مینشست بخاطر اینکه من معدب نباشم الان یادم میوفته آتیش میگیرم بهد دوسه روز مریض شد و ناباورانه فوت شد و من ندیدمش دیگه هنوزززم بعد شش ماه باورم نشده که نیست گاهی بی اختیار گوشیو دستم میگیرم که بهش زنگ بزنم کاش وقتیکه تو بیمارستان بود میدیدمش داغش هیچوقتتتتتتت سرد نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسرم 2 سال پیش تو تصادف فوت  شد شب قبل از مرگش برام ویس داد وفتی فوت شد انقدر ويسشو گوش دادم که عصبی شده بودم ظرف میشکستم که هنوزم اثراتش هست تا عصبانی میشم وسیله هارو پرت میکنم چند ماه بعدشم گوشیم خراب شد ويسشو دیگه ندارم حتی قرار ازدواجم گذاشته بودیم پدر و مادرشم بعدا تو آتیش سوزی فوت شدن واقعا افسردگی گرفته بودم تا قبل آشنایی با همسرم هنوز بهش فکر میکنم جیگرم میسوزه صداش توی مغزم حک شده 

خدایی فاز ادمهایی مثل شما رو نمیفهمم😐 واقعا همچین چیزهایی تاپیک زدن داره مردم خودشون کم بدبختی دار ...

واقعاانگاراصلادلم شکست،شایدب دل شکستن ربطی نداشته باشه اماخیلی ناراحت شدم.گفتم بیام نینی سایت دلم بازشه اما...

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

آره خوب یادمه شبه قبلش مارو برد رستوران و کلی بهمون خوش گذشت

فردا صبح جنازشو آمبولانس برد

حتی صبح خودم خواستم بیدارش کنم هرچی تکون می دادم جواب نمی داد

یه حسی میگه مرده ولی باورم نمی شد

پدربزرگم بود

13, روز از ازد خواهرم گذشته بود خیلللللی بهمون خوش گذشته بود و خوش بودیم.

ک داداش22 سالم فوت شدن و منم ی شهر دیگه بودم و 

توی تابوت هر چی التماس کردن لعنتیا نذاشتن ببینمش واسه اخرین بار

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
میشه هرکدوم پنج تاصلوات برای ارامش روح مامانم بفرستید هرکی فرستاد لایک کنه

من فرستادم بی زحمت توهم پنج تاصلوات برای روح بابابزرگم بفرست

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
چشم منم فرستادم خدارحمتشون کنه

ممتوتم خدارفتگان شمارم بیامرزه 

فکرکنم الان چشمای همه پرازاشکه تواین تاپیک

مامانم 6ماه قبل فوتش هیچ وقت اون نگاه مظلومانش یادم نمیره ولی حدس میزدم که شاید اخرین دیدار باشه ولی مجبور به رفتن بودم.... 

مامان بزرگم یه هفته پیش فوت شد

اونم 6ماه پیش دیده بودم و ینی فکرشم نمیکردم اخرین دیدار باشه از من سالم تر بود 57ساله بخاطر کرونا تو دوروز رفت

خدایی فاز ادمهایی مثل شما رو نمیفهمم😐 واقعا همچین چیزهایی تاپیک زدن داره مردم خودشون کم بدبختی دار ...

خب دیگه کجارو داریم دردودل کنیم😔😔

کسیو نداریم ک باهاش دردودل کنیم. اینجا هم نگیم پس کجا بگیم

همیشع که نباید از شادی ها و خوشی ها گفت.

اینجوری ادم از اون دنیا هم غافل میشه.

حدیث از پیامبر هست که  برترين عبادت، ياد مرگ است و برترين انديشيدن، ياد مرگ است..

و یکی دیگع: آيا كسى با شهدا محشور مى شود؟ ـ فرمود : آرى، كسى كه شبانه روز بيست مرتبه مرگ را ياد كند.

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم
میدونستید که اخرین روزه؟

۵دقیقه قبل تماس گرفتم که برم دیدنشون ولی جواب ندادن 

۵دقیقه بعد مامانم تماس گرفت خودتو برسون بابا حالش بد شده 

سریع رفتیم و ۱۱۵ اومد و انتقالشون دادید بیمارستان که مشخص شد سکته مغزی بوده و ۳روز بعد فوت کردن 

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
واقعاانگاراصلادلم شکست،شایدب دل شکستن ربطی نداشته باشه اماخیلی ناراحت شدم.گفتم بیام نینی سایت دلم با ...

خب دیگه کجارو داریم دردودل کنیم😔😔

کسیو نداریم ک باهاش دردودل کنیم. اینجا هم نگیم پس کجا بگیم

همیشع که نباید از شادی ها و خوشی ها گفت.

اینجوری ادم از اون دنیا هم غافل میشه.

حدیث از پیامبر هست که  برترين عبادت، ياد مرگ است و برترين انديشيدن، ياد مرگ است..

و یکی دیگع: آيا كسى با شهدا محشور مى شود؟ ـ فرمود : آرى، كسى كه شبانه روز بيست مرتبه مرگ را ياد كند.

خداوندا به من علم عطا فرما که بدانم و در پس آن قدرتی که به عمل برسانمش. در جمع ناحقان قرارم نده در صورتی که سخن و علمم حق باشد؛ و بصیرت افتراق این دو را ارزانی دار. و بینشی عطا فرما که اگر نمیدانم سکوت کنم