2777
2789
عنوان

پدر شوهر بی همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 7840 بازدید | 115 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هرکاری کنی استوری کنی میرن میگن وقتی هم بگن همین میشه عاقبتش، شما به خودهرشوهرات بگو من آب خوردم مسخره بازی بود نباید میگفتین بهش تو خونه م دعوا افتاده پدرتون رو آروم کنید

عزیزم شوهرت اونجا نبود ببینه داری آب میخوری؟؟؟🙄🙄😶😑

بجای این فحش دادنا بشین باهاش صحبت کن

چطو اون مبخوره تو آب نیخوری بها ایراد میگیره؟؟

شکهرتم باید میگف من خودم کنار زنم بودم

ن اینکه دهنبین باشه و بیاد با تو دعوا کنه😑😶😳

زندگیتونو که بریزید کف اینستاگرام هر کس به خودش اجازه اظهار نظر میده

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من نظرم اینه کسی که عکس میذاره خودش اجازه دخالت به دیگران رو میده . پس نباید ناراحت باشی

دو عکس گذاشتی که بقیه بیان ببین و نظر بدن

اونا هم نظر دادن، من مخالف صد درصد عکس گذاشتن هستم

شادیات رو برای خودت نگه دار. 

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲 

وییییی والا کار خودت بد بوده عزیزم اشتباه کردی حالا بر فرض که خانواده شوهرم ندیدن و نفهمیدن دوست و آشنا که هستن از کجا میدونن شما مسخره بازی دراوردی

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

آدم هر چیز چیپی رو استوری نمیزاره که...بعدشم وقتی استوری گذاشتی ممکنه هر کسی هر برداشتی ازت بکنه 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خب خوش گذشته بهت خداروشکر چرا باید استوری کنی همچین چیزیو! هررررخونواده ای باشه بدش میاد چه دخترش ...

نه هرخانواده ای بدش نمیاد،مادرشوهرمن منو بخاطر مانتوکوتاه ازخونه بیرون کرد،به جاریم میگه مشروب میخوری؟نوش جونت

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

اسی جان اگه اب بوده و شوهرت خبر داره 

شوهرت باید پشتت دراد 

نکه تو بزنگی ب خواهر شوهری و پدرشوهر و بگی تریاکی و بدتر کارو خراب کنی

اونا خانوادشن حساسن شوهرتو جمع کن ط