دوستمون ویلا داره اطراف شهر خودمون گفت بیاید اونجا ۲ شب بمونید ( چون ما بخاطر کرونا نمیریم هتل و اینا ) بعد ما رفتیم ۴ نفر بودیم خیلی خوش گذشت اونو زنش و منو شوهرم. خیلیییی خوش گذشت منم عکس دونفره اونجا گرفتم گذاشتم استوری بعد شوهرم مشر وب میخوره منم مخالفم چون دکترم گفته باردار نمیشی بهتره شوهرت مشر وب نخوره اسپرمش ممکنه ضعیف شه( خواهش میکنم وارد بحث اعتقادیش نشید الان چون خودم مخالفم) بعد منو زنه دوستمون مسخره بازی در میاوردیم آب میخوردیم میگفتیم سلامتی منم یه استوری گذاشتم توش همین اب و مسخره بازیمون که بود بود یه متن جالب دیدم نوشته بود اگه تنت سالمه از دعای پدر مادر نیست من هرشب سلامتیت میزنم . این متنم گذاشتم . خلاصه بعد از کلی تفریح و خوشگدرونی و چنتا استوری برگشتیم یهو دیدم شوهرم پیام داده گفته به پدرشوهرم گفتن عروست ( من) مش روب میخوره عکس مشر وب گذاشته پدرشوهرمم کلی دعوا راه انداخته با شوهرم ، شوهرمم سر من داد میزد کلی فحشم داد بهم گفت حیوون و توله سگ .پدرشوهرم اینستا نداره منم بقیه فامیلای شوهرمو هاید کردم فقط ۳ تا خواهر شوهرام دیدن استوریمو فهمیدم اونا رفتن گ و ه زیادی خوردن باباشونم شوهرمو پر کرده از صبح افتادا به جون من پدرمو دراورده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
البته به پدرشوهرت هیچ ربطی نداره ولی من به شخصه ترجیح میدم حتی اگه واقعا مشروب خور هستم که نیستم تو نت نذارم بخاطر جنبه اطرافیان چه بزسه به شما که اهلشم نیستی وبخاطر شوخی خودتو تابلو کردی
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم زنگ زدم به خواهر شوهرام گفتم فقط شما ۳ تا استوری منو دیدید چرا همچین چیزی گفتید اونا میگفتنما نگفتیم منم گفتم هرکی همچین کاری کرده چشم نداشته خوشحالی منو شوهرمو ببیته زنگ زدم به پدر شوهرم ( خودش تریاکیه ) گفتم بابا خوبی دلم برات تنگ شده و اینا بعد گفتم کی همچین حرفی زده ما اب میخوردیم مسخره بازی درمی اوردیم یهو گفت تو مسخره ای همه هم فکر کردی مسخره هستن تو ابروی منو میبری هر گو هی میخوری ابروی ما رو ببری زر نزن منم گفتم تو تریاک میکشی منم ابروم میره
وا استوری گذاشتن ار هرچیزی اصلا جالب نیسست خودتم مقصری که تو فضای عمومی با پدر و مادرش شوخی کردی! منم جای خواهر شوهرت بودم ناراحت میشدم همیشه حرمت ها رو حفظ کن ایشالا مشکلت حل شه
زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.