2777
2789
عنوان

پدر شوهر بی همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 7840 بازدید | 115 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتو نپسندیدم

خدایی خودت یکم فکر کن ببین مقصر کیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببخشید شاید ناراحت بشی 

ولی شما که فرهنگ خانوادشونو میشناسی پس نباید استوری میکردی یا اگرم استوری میکردی اونارو هاید میکردی 

شما خودت بهونه دادی دستشون 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜

البته به پدرشوهرت هیچ ربطی نداره ولی من به شخصه ترجیح میدم حتی اگه واقعا مشروب خور هستم که نیستم تو نت نذارم بخاطر جنبه اطرافیان چه بزسه به شما که اهلشم نیستی وبخاطر شوخی خودتو تابلو کردی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

منم زنگ زدم به خواهر شوهرام گفتم فقط شما ۳ تا استوری منو دیدید چرا همچین چیزی گفتید اونا میگفتن‌ما نگفتیم منم گفتم هرکی همچین کاری کرده چشم نداشته خوشحالی منو شوهرمو ببیته زنگ زدم به پدر شوهرم ( خودش تریاکیه ) گفتم بابا خوبی دلم برات تنگ شده و اینا بعد گفتم کی همچین حرفی زده ما اب میخوردیم مسخره بازی درمی اوردیم یهو گفت تو مسخره ای همه هم فکر کردی مسخره هستن تو ابروی منو میبری هر گو هی میخوری ابروی ما رو ببری زر نزن منم گفتم تو تریاک میکشی منم ابروم میره

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

اش نخورده دهن سوخته  

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

اونا که نمی‌دونستن آب به سلامتی زدین بر بدن گفتن حتما خوردی!!!  

دوستانه میگم این خز بازی چی بوده درآوردی🤦

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊