دوستمون ویلا داره اطراف شهر خودمون گفت بیاید اونجا ۲ شب بمونید ( چون ما بخاطر کرونا نمیریم هتل و اینا ) بعد ما رفتیم ۴ نفر بودیم خیلی خوش گذشت اونو زنش و منو شوهرم. خیلیییی خوش گذشت منم عکس دونفره اونجا گرفتم گذاشتم استوری بعد شوهرم مشر وب میخوره منم مخالفم چون دکترم گفته باردار نمیشی بهتره شوهرت مشر وب نخوره اسپرمش ممکنه ضعیف شه( خواهش میکنم وارد بحث اعتقادیش نشید الان چون خودم مخالفم) بعد منو زنه دوستمون مسخره بازی در میاوردیم آب میخوردیم میگفتیم سلامتی منم یه استوری گذاشتم توش همین اب و مسخره بازیمون که بود بود یه متن جالب دیدم نوشته بود اگه تنت سالمه از دعای پدر مادر نیست من هرشب سلامتیت میزنم . این متنم گذاشتم . خلاصه بعد از کلی تفریح و خوشگدرونی و چنتا استوری برگشتیم یهو دیدم شوهرم پیام داده گفته به پدرشوهرم گفتن عروست ( من) مش روب میخوره عکس مشر وب گذاشته پدرشوهرمم کلی دعوا راه انداخته با شوهرم ، شوهرمم سر من داد میزد کلی فحشم داد بهم گفت حیوون و توله سگ .پدرشوهرم اینستا نداره منم بقیه فامیلای شوهرمو هاید کردم فقط ۳ تا خواهر شوهرام دیدن استوریمو فهمیدم اونا رفتن گ و ه زیادی خوردن باباشونم شوهرمو پر کرده از صبح افتادا به جون من پدرمو دراورده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درمورد شوهرت و کار خانوادش حرفی نمیزنم چون دوستان زیاد گفتن.ولی خداوکیلی وقتی همه چیتون رو میزارین در ملاعام خوب باید توقع هر رفتاری چه خوب و چه بد وبی دلیل رو داشته باشین
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
منم زنگ زدم به خواهر شوهرام گفتم فقط شما ۳ تا استوری منو دیدید چرا همچین چیزی گفتید اونا میگفتنما ن ...
مگه پدرشوهرت تریاک کشیدنشو استوری میکنه؟!!! که آبروت بره بعد هم بزرگتره خیلیها همچین حرکتی که شما زدین به دور از شأن خانوادگیشونه، قبول کن اشتباه کردی☺️
کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂 خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!! مچکرم😊
عزیزم کار شما اگه پدر شوهرتم حرفی نمیزد تو فرهنگ و دین ما مناسب نیس مخصوصا اینکه برای خانما خیلی بد میدونن ولی امان از این پدر شوهرا منم دلخوشیم پدر شوهرم بود ک امشب فاتحه خوند بهم مثلا دعوامون شده بود اومده بود حلش کنه با زبون بی زبونی گفت مخالف بوده با ازدواج ما
بعد پدرشوهرم گفت گوه نخور زر نزن ( من اولش با احترام صحبت کردم بعد گفتم خودت زر نزن) قطع کرد فکر کنمنشنید حرفمو بهد شوهرم زنگ زد کلی فحش داد بعم گفت خونه نمیام( میدونستم باباش دوباره پرش کرده) منم کلی داد زدم گفنم خانوادت بس کنن هفت ساله پدر منو دراوردن یکاری کردن ۷ ماه منو گذاشتی رفتی نه طلاق میدادی نه میومدی عروسی بگیری ( تو عقد این بلا رو سرم اوردن) بچمو سقط کردید بسته خسته شدم .شوهرنو بزور کشوندم خونه ولی اومد کلی فحشم داد
کلا متاسفانه توی فرهنگ ما هر کاری برای آقایون آزاده
اما خانوم ها باید توی یک سری چارچوب باشن حتما و پدر، برادر، شوهر، پدر شوهر، برادر شوهر وو ....گاهی هم عمو و دایی و بقیه چون عقلشون کاملتره اجازه دارن در مورد همه چیز نظر بدن
خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...