2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر تو اول جوونی هستی. این فکرا چیه میکنی. سخت گیر نباس ولی ناامیدم نباش

عشقم من همون بودم تو تاپیکا میگفتم مگ زن کالا این فکرارو راجبشون میکنی حتی خانوادمم سن براشون مطرح نبود

اما این پسرای جامعه باعث شدن این فکرو بکنم

برام عجیبه حتی موقعیت خوبا و تحصیل کرده هاشونم .... وای 

Reza

ازمونمو قبول نشدم🙁از اینورم که جامعه داره بهم حس اینو القا میکنه که دیرهحتی با اینکه خانوادم اینو ب ...

تنها نیستی 

آزمون دوباره بده

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

میترسم🥺اصن ذهنم اینه ک با کسی وارد رابطه بشم که موقعیت خوب و سن خیلی بالاداره که نخوام دیگ ب سن فک ...

نه سن خیلی بالا دردسره نکن اینکارو یه فاصله نرمال در نظر بگیر چیزی که زیاده آدم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

سیاست اون دخترها نه بلکه سیاست خانواده هاشونه که کیس خوب رو تو سن کم رد نمکنن پسرهای اطراف ما همه دن ...

وای جدی ؟

حالا خانواده من تو سن کم میگفتن خجالت بکش اسم ازدواج نیار تو الان وقته درس خوندنته الانم میگن فلان چیزو مطالعه کن

میگم بابا ولم کنید شماها خودتون همسن من بودید ازدواج کرده بودید انتظار دارید من خودمو نگه دارم تا اون موقع 

اصن از سنی به بعد یار همدم نباشع طرف مریض میشع انسانه

Reza

باور کن دختر سیاست نداشته باشه مرد عاشقش نمیشهسیاست و ظاهر دختر

یه تاپیک در این مورد داشتم دوستان ترکوندن 

الان نمیتونم تایپ کنم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

یعنی چی از دخترا زده میشن .ما پسر متولد ۶۱ داشتیم ب تازگی یکیو گرفت متولد ۶۷ پسره هم پول ار همچی تما ...

جدی؟ باز به دهه شصتیا 

پسرا هفتادی ک به درد لای جرز میخورن متنفرم ازشون

زده منظورم اینه ک علنن میگن سن فلان پیره من نمیگما این مرد ایرانی میگ

Reza

رضا کیه خب چرا رد میکنی

چون حسم به این اقا بود و اونایی ک پیشنهاد میدادن شبیه این نبودن🥲 و اصن سالای قبل از بی اعتماد به نفسی رد میکردم بالاتر بودن امسال یه ادمایی پیشنهاد میدادن میگفتم چ رویی داره و اعتماد به نفسی میدونستم هم که لاشین

Reza