2777
2789
عنوان

کیا مث من دلسرد شدن از بچه دار شدن؟

161 بازدید | 26 پست

دلسرد شدم دیگ انگار دلم نمیخاد دنبالش نیستم دیگ دیشب خاب دیدم یه بچه دارم انگار چن وقت بود بهش شیر نداده بودم پوشکشو عوض نکرده بودم بی حال بود یهو بغلش میکنم بهش شیر میدم عوضش میکنم انگار یادم رفته بود بچه دارم😑😑😑خیلی خاب عجیبی بود یعنی بیخیال نشم بازم مثل قبل برم دنبال دوا درمون و دکتر😑

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

ان شاءالله به زودی مامان میشی 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوا درمون بکن اما استرس نداشته باش وبیخیال شو بهت قول میدم ظرف شش ماه باردار میشی همش از استرسه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
همسرم کم تحرکی اسپرم داره

از راه سنتی وارد شو، متخصص طب سنتی برو بپرس ببین حجامت تاثیر داره یا داروهای گیاهی دیگه،من شنیدم سیاه دانه با عسل شفاست، ان شاءالله به حق مهربونی خدا و بحق پنج تن آل عبا خدا همین امسال دامنتو با فرزند سالم و صالح سبز کنه، یهو بدلم افتاد پسر داری میشی