2777
2789
عنوان

کیا مث من دلسرد شدن از بچه دار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 26 پست
دوا درمون بکن اما استرس نداشته باش وبیخیال شو بهت قول میدم ظرف شش ماه باردار میشی همش از استرسه

نمیدونم کاش شوهرم یکم اهمیت میداد اصن همکاری نداره فقط دلش بچه میخاد😑

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از راه سنتی وارد شو، متخصص طب سنتی برو بپرس ببین حجامت تاثیر داره یا داروهای گیاهی دیگه،من شنیدم سیا ...

نمیدونم ی پرس و جو میکنم واقعا؟خودمم همش حس میکنم پسر دار میشم با این ک دخترم دوس دارم ولی تا الان خیلی اتفاقی هروقت لباس بچگونه خودم یا مادرم گرفتیم همش پسرونس😑

یعنی خودشم بچه نمیخواد 

چرا بچه میخاد ولی مثلا سر قرص خوردن تنبله یا میگم قلیون نکش میکشه ولی بهش میگم مگ نمیخای میگ چرا نمیخام 

نمیدونم ی پرس و جو میکنم واقعا؟خودمم همش حس میکنم پسر دار میشم با این ک دخترم دوس دارم ولی تا الان خ ...

اره حتما بپرس، خیلی بدنا به طب سنتی جواب میده،بخصوص حجامت رو حتما بپرس، اسم علی دوست داری؟

اره حتما بپرس، خیلی بدنا به طب سنتی جواب میده،بخصوص حجامت رو حتما بپرس، اسم علی دوست داری؟

اماما رو دوس دارم واسشون ارزش قائلم ولی دوس دارم اسم بچم ایرانی باشه

اره حجامت خودشم میگف باید برم

قربونت برم خدا ب همه چشم انتظارا یه بچه سالم وصالح وزیبا بده ب منم بده

ان شاءالله 

یکیشم منم🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین