2777
2789
عنوان

برای کاهش وزن روزی یک کیلو چند کالری بسوزونیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31117 بازدید | 33 پست

تورو خدا ازین کارا نکنید من دوستم باید ۳۰ کیلو کم می‌کرد هر ماه ۱۰ کیلو با رژیم وحشتناک شروع کرد و دچار تاسی مو شد و موهاش دیگه بر نگشت ... سینه ها هم افتادگی شدید پیدا کرد ... اصلا ارزش نداره ... به نظرم با یکم پرهیز شیرینی جات و مصرف دارچین / چای سبز / زنجبیل / سالاد .‌‌.. یکمی تحرک شاید هفته ای ۱ تا ۱.۵ کیلو کم بشه ولی به سلامت از شر چربی خلاص میشید ... قطعا زیبایی مو و اندام زنانی و سینه که بافت چربی داره واسه هر خانمی مهمه ... جز پشیمونی چیزی به همراه نداره 

تو یکماه ۱۰کیلو هم کم کنم راضیم 

میتونی کم کنی....من روزی ۸۰۰گرم تقریبا دارم کم میکنم....

اول اینکه حتما باشگاه ثبت نام کن ،هر روزه...

اگه میتونی یک روز ایروبیک برو که چربی ها شل بشه و یک روز پیلاتس که بدن سفت بشه و چربی ها بریزه...

کالری شماری کن‌..

من دارم روزی ۲۰۰کالری میخورم...زیر۳۰۰هم بخوری خوبه‌...

مطمئن باش کم میکنی...

ولییی برای لاغری باید زودتر اقدام میکردی نه دقیقه نود....نه که بعد عید باز بیخیالش بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا ازین کارا نکنید من دوستم باید ۳۰ کیلو کم می‌کرد هر ماه ۱۰ کیلو با رژیم وحشتناک شروع کرد و د ...

با ورزش اگه کم کنی ،کنارش ویتامین هم مصرف کنی هیچی نمیشه ....

فقط با ورزش...

چون اگه ورزش کنی ،همزمان با کاهش وزن ،کاهش سایز هم پیدا میکنی ...ولی رژیم فقط کاهش وزنه و باید خییییلی کم کنی تا خودشو نشون بده

میتونی کم کنی....من روزی ۸۰۰گرم تقریبا دارم کم میکنم.... اول اینکه حتما باشگاه ثبت نام کن ،هر روزه. ...

200 کالری میخوری ؟ ی سیب 110 کالریه یعنی روز ی دو سیب میخوری 😔😂😂چرا اطلاعات غلط میدین?

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️