2777
2789
عنوان

برای کاهش وزن روزی یک کیلو چند کالری بسوزونیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 31122 بازدید | 33 پست
خب‌چراانقد عجله داری؟

چون واقعاخجالت میکشم دیگه ۷۷ کیلوعم

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاهش یک کیلو در یک روز؟؟؟؟ غیر ممکنه. مگه میشه اخه؟ 

ب صورت نرمال خانما باید روزی ۱۵۰۰ کالری مصرف کنن. حالا بعضیا شاید بیشتر. 

برای لاغر شدن برای ۷۵۰۰ کالری سوزونده بشه. حالا چطوری این دو عدد رو میشه ب هم ربط داد؟ 

برای سوزوندن یک کیلو کالری باید ۲۵ ساعت روی تردمیل با سرعت ۶ کیلومتر در ساعت کار کنین.

اصلا همچین چیزی ممکنه؟

چربی ها یه شبه نیومدن ک یه شبه برن. بدن شما هم قوی تر از شهربانو منصوریان ک نیس ک در اثر فشار لاغری کلیه اش از کار افتاده.

ب خودتون اسیب نزنین

من شنیدم حذف ناهاربه شرطی که شامتو کم‌کنی لاغرمیکنه، بجا ناهار دوتامیوه بخور. صبحانه کامل سیر، ناها ...

الان خیلی  وقته که نهار نمیخورم 

‹در‌من‌دخترکی‌سازِ‌اُمیدواري‌می‌نوآزد!💭🎻›              -کاربری چند‌نفرس!  لطفا برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستید🥺⚘
کاهش یک کیلو در یک روز؟؟؟؟ غیر ممکنه. مگه میشه اخه؟  ب صورت نرمال خانما باید روزی ۱۵۰۰ کالری م ...

درسته...

میگم که...به ۱۰ کیلو تو یکماهم راضیم 

خیلی کمه

تازه اگه وزنت بالا باشه ۸۰ اینا اینقدر

اگه اخراش باشی کمتر

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

درسته... میگم که...به ۱۰ کیلو تو یکماهم راضیم 

عزیزم فکر نکن با ناهار نخوردن لاغر میشی. بدن وقتی مواد غذایی کم بهش برسه میره تو حالت دفاعی ک اندامها از کار نیفتن و انرژی داشته باشن برای کار کردن بخاطر همین سفت چربی ها رو میچسبه و بجاش عضله میسوزونه. اونوقت نه تنها لاغر نمیشی ک بدنت شل هم میشه.

لاغری یه پروسه زمان بر و طولانیه.

پیشنهاد من ب شما اینه ک یا برنامه کالری شمار کرفس یا مانکن رو از بازار دانلود کن. با توجه به سن و قد و وزن ببین چقد کالری به شما پیشنهاد میده سعی کن از اون کمتر بخوری‌.

یا اینکه رژیم کتوژنیک بگیر. کتو واقغا جواب میده. هرکسی رو دیدم رژیم کتوژنیک گرفته لاغر کرده.

اصولی رژیم بگیر عزیزم. به اندامهای بدنت پوستت موهات اسیب نرسون. لاغر شی و کچل خوبه؟ پوستت پیر شه و اویزون راضی میشی؟ 

مصرف برنج و نون رو به حداقل برسون ولی کامل قطع نکن

نون هم فقط سنگک بخور

روزی 4تا5 لیوان آب ولرم با زنجبیل و دارچین بخور

روزانه حداقل 8لیوان بخور

فست فود و غذاهای چرب و شیرینی رو کلا نخور

با غذات سالاد بدون سس مایونز بخور

در طول روز هر موقع گرسنه شدی کاهو یا خیار بخور

حتما در طول روز 1ساعت پیاده روی کن

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
درسته... میگم که...به ۱۰ کیلو تو یکماهم راضیم 

چیزی که میگی بهش راضی ای و کم میشماریش شبیه معجزه ست جانم!

10 کیلوگرم کاهش وزن در ماه یعنی در هفته 2/5 کیلوگرم 

که این فقط با رژیم سخت و ورزش تخصصی و شدید و روزانه ممکنه 

اونم هیچ تضمینی براش نیست