2777
2789

دخترخاله ی من مادرشوهرش خیلی بدجنس بود اذیتش میکرد آخرش افتاد مرد هیچکی باور نمی‌کرد حتی نتونست یه حلالیت از دخترخالم بگیره.دخترخالم از فکروخیال سرش همش میلرزیداعصابش ضعیف شده بودبخدا فکروخیال وحرص خوردن ب ضرر خود آدمه بجهنم این دنیا هم خوش باشن اون دنیا چجوری جواب میخان بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر از نظر من بهش چیزی نگو با خانوادشم رفتوآمد نکن ممکنه با خودت بد بشه

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
خب خانوادش جلوی شوهرم خودشونو خوب جلوه میدن وقتی تنها میشم به بدترین شکل بی احترامی میکنن بهم

دقیقا منم همین دردو دارم

من رفت و امد و کم کردم در حد ماهی دوماهی یبار با همسرم میرم میام خیلی رسمی برخورد میکنم

مشکل منو داری؟من هزار بار بهش ثابت کردم که کثافتن اما باز باهاشون  بهتر میشه

تاخودش پی نبره شما هرچی بگو نمیشه فقط گارد میگیره و میگه تو بد خونوادمو میخوای.من اولش هرچی گفتم نشنید بعدش خودش پی برد.البته فقط تو یه بخشی بدن خونواده شوهرم کثافت نیستن خخ

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

ببین عزیزم، وقتی که میبینه تو‌گارد گرفتی و فقط بدیشونو میگی،اونم از اونطرف برعکس حرفاتو‌میبینه، از شما دور میشه نه خونوادش 

راه حل:از این به بعد بهش نشون بده که با خونوادش مشکلی نداری،چند بارم تعریف کن ازشون،خودتو مشوق برا رفتن خچنشون نشون بده،بعد از یه مدت وقتی میبینه تو‌چقد دوسشون داری و احترام میذاری،هر چی بگی قبوله براش ...

وقتی حرکتی دیدی ازشون دعوا و سروصدا راه ننداز,مثلا بگو من مامان جونو چقد دوس دارم اصلا انتظار فلان حرکتو ازش نداشتم ،اونم چون میدونه دوسش داری باور میکنه

فقط باید یه مدتی جز خوبی هیچی نگی که باور کنه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

عزیزم اونا خانواده اشن مطمئن باش اونا از تو براش عزیزترن به زبون نمیاره ولی واقعیت امر همینیه که بهت میگم خانوادش اونو دوست دارن تو رو دوس ندارن از تو بدشون میاد اونم اینو میدونه واسه همینم زیاد بهت اهمیت نمیده ولش کن حرص نخور رفت و آمدتو محدود کن با اونا