2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسي اذيتشون چيه؟منظورم اينه چكار ميكنن؟ بگو شايد بتونيم بت راهكار بديم

مثلا جرات یه تفریح رفتن ندارم سال به سال اگه برم تا چند ماه میگن رفتی خوردی ما رو نبردی .اعصاب شوهرمو با مشکلاتشون میریزن به هم شوهرم میاد سر من خالی میکنه خیلی از شوهرم پول میکنن دلشون نمیخواد شوهرم یه شکلات دستم بده بهم میگن قد کوتاه قدم ۱۶۳ هست فالگوش وایمیسن و هزاران ازار دیگه 

اخه ما تو یه خونه باهاشون زندگی میکنیم هر ثانیه میبینمشون

من 7 سال باهاشون تو ی ساختمون بودم طبقه بالا راه مشترک همین رویه رو داشتم خیلی رسمی ی ماه یبار باشوهرم میرفتم خونشون الان ی ساله جدا شدم الان دوماه یبار میرم خونشون 

تو یه خونه ایم متاسفانه با خانوادش 

😷خدای من چ بد نمیتونین عوض کنید مکانرو

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
نه شوهرم راضی نمیشه

ببخشید خواهر میتونم بپرسم چ رفتارایی انجام میده مادرشوهرت شاید قابله حل باشه

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
ببخشید خواهر میتونم بپرسم چ رفتارایی انجام میده مادرشوهرت شاید قابله حل باشه

عزیزم مثلا خودشون پول دارن میان پول شوهرمو میگیرن .جرات یه تفریح رفتن ندارم میگن رفتی خوردی ما رو نبردی .با شوهرم حرف میزنم فالگوش وایمیسن .خسیسن اما توقع دارن من همه چیزمو بهشون بدم.جلو شوهرم خودشونو خوب جلوه میدن شوهرم میره بیرون منو میبندن به حرف و هزار تا کار دیگه