2777
2789

غربالگری اولم لو ریسک بوده اما الان فاکتور سندروم داون غربالگری دومم ریسکش بالاست. کسی تجربه ای داره؟ دارم از نگرانی دیوونه میشم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یک هفته قبل عید غربالگری دومم سندروم نشون داد،که آمنیوسنتز شدمو شکر خدا بچه سالمه سالم بود،الان دیگه ۹۹ درصد خطا نشون میده ازمایشگاهها،سنتون چقدر هست؟و اینکه فامیل هستین؟

عزیزم منم یک هفته قبل عید غربالگری دومم سندروم نشون داد،که آمنیوسنتز شدمو شکر خدا بچه سالمه سالم بود ...

۳۳ سالمه دفعه پیش ریسکم‌پایین بود . ازدواج فامیلی نیستیم. مورد مشابه هم نداشتیم . هزینه امنیوسنتزتون چقدر شد؟ 

۳۳ سالمه دفعه پیش ریسکم‌پایین بود . ازدواج فامیلی نیستیم. مورد مشابه هم نداشتیم . هزینه امنیوسنتزتون ...

والا ۴۰۰ تومن دکتر مطبش گرفت برای نمونه برداری با ۸۰ تومن ویزیت،یک میلیون آزمایشم شد،چون من جواب اورژانسی خواستم ۶۰۰ هم اضافه دادیم تا جواب اورژانسی بدن..آخه جواب آمنیو تقریبا سه هفته طول میکشه تا اونموقع من میرفتم هفته بیستم و اگه خدایی ناکرده اتفاقی می افتاد از وقت سقط قانونی میگذشت،همینکه به هیچ وجه نمی تونستم سه هفته رو تحمل کنم..شما هم مطمئن باش هیچی نمیشه بچه تم سالمه..منم خیلی استرس کشیدم 

سلام.منم غربالگری اولم ریسکم متوسط بود.ریسک من ۱:۶۵ بود ک پرخطره ولی میگفتن متوسطه.منم غربالگریم دیر انجام شد ب غربال دوم نکشید ک فوری رفتم سلفری انجام دادم.چون آمینو سنتز میگفتن احتمال سقط هست ترسیدم ترجیح دادم سلفری انجام بدم.منم خیلی عذاب کشیدم ک جوابم اومد.۲هفته طول کشید کارم شبانه روز گریه بود.هزینه سلفری تو شیراز ۲میلیون و ۹۰۰شد.ک خداروشکر جوابم اومد رفتم پیش مشاور ژنتیک و گفت بچت مشکلی نداره.گفت این آزمایش یک درصد خطا داره.هنوزم گاهی وقتا استرس میگیرم نکنه مشکلی داره.ولی دیگه توکل کردم بخدا

سلام.منم غربالگری اولم ریسکم متوسط بود.ریسک من ۱:۶۵ بود ک پرخطره ولی میگفتن متوسطه.منم غربالگریم دیر ...

پزشکم فوری تست امینیو سنتز تجویز کردن. چون وقتم محدوده. فردا میخوام‌برم دعام کنید.

والا ۴۰۰ تومن دکتر مطبش گرفت برای نمونه برداری با ۸۰ تومن ویزیت،یک میلیون آزمایشم شد،چون من جواب اور ...

منم قراره فردا اورژانسی برم. جوابم اورژانسی میخوام چون دارم‌میرم تو بیست هفته😔 دعا کنید منفی باشه

منم قراره فردا اورژانسی برم. جوابم اورژانسی میخوام چون دارم‌میرم تو بیست هفته😔 دعا کنید منفی باشه

نگران نباش من مطمئنم که منفی هست،خیلی از دکترها اگه غربال اول سالم باشه،غربال دوم رو نمیفرستن ازمایش،فقط سونو رو میفرستن..۹۹درصد خطا نشون میده کیت های آزمایشیشون..چون نمیتونن از کشورهای پیشرفته تامین کنن بخاطر اون آزمایشات غربال اصلا درست نیست.‌ایشالا که نی نی شما هم سالمه

نگران نباش من مطمئنم که منفی هست،خیلی از دکترها اگه غربال اول سالم باشه،غربال دوم رو نمیفرستن ازمایش ...

شما ماه چندم‌بارداری هستین؟ ممنونم از همدردیتون مهربان. امشب بیخوابم تا فردا ک این کار انجام بشه و جواب بیاد و در معرض دیسک امنیوسنتز قرار نگیرم و ...

برای منم دعا کنید 

نگران نباش من مطمئنم که منفی هست،خیلی از دکترها اگه غربال اول سالم باشه،غربال دوم رو نمیفرستن ازمایش ...

ممنون از همدردیتون. با تمام‌این اوصاف ک میدونم و می‌شنوم باز ترس دارم و دلم نمیخواد ک بچه م رو از دست بدم

شما ماه چندم‌بارداری هستین؟ ممنونم از همدردیتون مهربان. امشب بیخوابم تا فردا ک این کار انجام بشه و ج ...

من الان ۲۸ هستم،فقط بعد آمنیو مواظب خودت باش زیاد تکون نخور،فقط برای سرویس رفتن بلند شو،مایعات فراوان بخور تا کیسه آب ترمیم بشه

من الان ۲۸ هستم،فقط بعد آمنیو مواظب خودت باش زیاد تکون نخور،فقط برای سرویس رفتن بلند شو،مایعات فراوا ...

ب روی چشم .دکترم هم سفارش کرد

اول هم‌سونو انومالی انجام داد ک اگر موردمشکوک دید دیگ آمینو انجام نده. اما در نهایت امنیو انجام شد و تا سه روز دیگ جوابش میاد . یکی دو مورد دیگ رو هم گفت ک ممکنه جزو موارد ریسک باشه ک چون تحریمیم نمیشه بررسی کرد و بیماری های بسیار نادری هستند.