2777
2789

سلام دختلا😪😪😪😪😪حالم خیلی داغونه دوست پسرم با اکسش دوباره بهم برگشتن و برلی بار دوم منو باز بازی دادن منو انداختن تو یه دردسری یک سری رفتارای سمی داشت الانم رفتن تفریح براخودشان خیلی دلم شکسته یه نفرین و دعایی ندارین که بخونم انشاللخ به حق محمد تققاص منو پس بدن

اللهم عجل لولیَک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کردم با بلا حدید رفته

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دعارکن خدا بهت عقل و درایت بده مشکلت فقط همینه

احسنت

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دوست پسر که خیانت نمیکنه اون سوهره که خیانت مبکنه .ایشون داره انتخاب میکنه عسیسم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

هیچ نفرین نکن عزیزم. بسپارش به خدا. کسی که خیانت میکنه لیاقت نفرین و فحش هم نداره. خدا هم یع روزی اونو بازی میده باید زمانش برسه. به جای نفرین فقط دعا کن خدا بهت آرامش بده عشق واقعی بده. اونا رو بسپار به خدا که خودش بلده حق تو رو بگیره

خیانت؟ دوست پسر؟ اکس؟ به حق محمد چی میگه این وسط؟

کراشم اضافه کن 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا