2777
2789
عنوان

چجوری ب عشقم برسم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست

با اجازه اسی  ببخشید 
دوستان حال دل من و عشقم خوب نیست  اگر همینجوری پیش بره  اتفاقات خوبی نمیوفته  خواهش میکنم برای آرامش دلمون مخصوصا آرامش دل عشقم و درست شدن اوضاع برامون دعا میکنید و صلوات بفرستید؟ خواهش میکنم🙏🥺

اگ قرار باشه برسين همه چيز ى طورى درست ميشه ك خودتم متوجه نميشى چطورى همه كارا اوكى شد ولى اصلا بهش ...

۲۲ 

پیام ک نمیدم چون فامیله اگ ضایعم کنه خیلی بد میشه

نمیخوام خودمو کوچیک کنم

ولی از اینکه هیچ کاری از دستم برنمیاد جز انتظار کشیدن کلافه شدم

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیج اقای علی پناه رو فالو کن در باره ی این ک چطوری بفهمی اونم بهت علاقه داره یا واکنش نشون میده توضی ...

ایدیشو بده عزیزم

من زیاد نمیبینمش از نزدیک خب

اونا یه شهر دیگن

چجوری بفهمم

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
تو چند سالته

۲۲ سالمه

اونم فک میکنم ۲۸ اینا باشه

۲۲  پیام ک نمیدم چون فامیله اگ ضایعم کنه خیلی بد میشه نمیخوام خودمو کوچیک کنم ولی از اینکه ه ...

منم یه جورایی عین تو ام اما اون طرف تو کوچه خودمون خونشه. منم نمیتونم رو بندازم بهش😒

منم یه جورایی عین تو ام اما اون طرف تو کوچه خودمون خونشه. منم نمیتونم رو بندازم بهش😒

خوشبحالت نزدیکته

مامانش پیام داد یع بار همینجوری بهم پرسید رشتت چیه الان چن سالته و این حرفا🤔

۲۲  پیام ک نمیدم چون فامیله اگ ضایعم کنه خیلی بد میشه نمیخوام خودمو کوچیک کنم ولی از اینکه ه ...

خودتو آماده كن براى شرايطت

مدام توى فكرش نرو و سعى كن توى روياها زندگى نكنى چون اينطورى ضربه بدى ميخورى اگ اوكى نشه

ولى خدارو چ ديدى

شايد ى شرايطى پيش اومد ك تونستين حرف بزنينو دلت آروم بگيره

ايشالا همون بشه ك ميخواى ولى خيلى مراقب دلت باش 

خودتو آماده كن براى شرايطت مدام توى فكرش نرو و سعى كن توى روياها زندگى نكنى چون اينطورى ضربه بدى مي ...

تمام سعی خودمو میکنم ولی از یه طرفم خسته شدم دیگ از انتظار

میگم کاش یا بیاد جلو یا بره ازدواج کنه ک بفهمم تکلیفمو

حالا فعلا یه چله بردار ببیتم چی میشه 🤣😎

یه بار برداشتم جواب نداد دیگ ناامیدم کرد😂

ميفهمم ايشالا سريع تكليفت مشخص بشه❤️🙁

ممنون

وقتی فالوت نکرده یا اصلا نمیشناستت ویا  تورو دوست و آشنا هم در نظر نداره راهتونم دوره و ...

نمیشناسه؟ فامیلیم چطور نشناسه😐

میبینمش ولی خب خیلی کم 

شهرشون از ما خیلی دوره