2777
2789
عنوان

چجوری ب عشقم برسم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 44 پست
وقتی فالوت نکرده یا اصلا نمیشناستت ویا  تورو دوست و آشنا هم در نظر نداره راهتونم دوره و ...

ایدیم و عکس پروفایلم تو اینستا مشخصه ک کی هستم  :(

شاید دوستم نداشته ک فالو نکرده

یا دوس دختر داره

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار من چی؟ تو ی کشور دیگههه😐 اونم تو ی قاره ی دیگه..💔

😂😂😂تو چجوری عاشقش شدی؟

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐
ایدیشو بده عزیزم من زیاد نمیبینمش از نزدیک خب اونا یه شهر دیگن چجوری بفهمم

alipanah

بالاخره باید سر ی موضوعی سرصحبتو باهاش باز کنین ببینید عکس العملش چیه؟ البته ن سر این موضوع 

حالا تو این پیج ک بری خوب توضیح داده

ایدیم و عکس پروفایلم تو اینستا مشخصه ک کی هستم  :( شاید دوستم نداشته ک فالو نکرده یا دوس دختر ...

احتمالا ولی شایدم کلی مغروره کسی رو فالو نمیکنه

متونی از دور دلبری کن پرو قشنگ بذار لایکش کن از اعلانش ببینت

کار من چی؟ تو ی کشور دیگههه😐 اونم تو ی قاره ی دیگه..💔

وااای 😂

برات آرزوی موفقیت میکنم👍😄

ولی خب در کل خودم زیاد موافق اینجور احساس های یه طرفه نیستم 

چون چیزی بجز آسیب برای آدم نداره 

امیدوارم تو به اون مرحله نرسی

خوش ب حالت برا من ی کشور و تازه ی قاره ی دیگه است😂😂😂👏💔

از من بدبخت ترم پیدا شد😂😂😂

احتمالا ولی شایدم کلی مغروره کسی رو فالو نمیکنه متونی از دور دلبری کن پرو قشنگ بذار لایکش کن از اعل ...

لایک کردم چنتا پستشو

استوری هاشم میببنم

ن بابا ۵۰۰ نفرو فالو کرده

من خار دارم😂

alipanah بالاخره باید سر ی موضوعی سرصحبتو باهاش باز کنین ببینید عکس العملش چیه؟ البته ن سر این موضو ...

پیام بدم بهش یعنی؟

اخه گفتم اگ فالو کنم اونم منو فالو کنه باز این یه نشونه مثبته

ولی اون اینکارو نکرد 

وااای 😂 برات آرزوی موفقیت میکنم👍😄 ولی خب در کل خودم زیاد موافق اینجور احساس های یه طرفه نیست ...

آره بخدااا😂

فداتشم عزیزم منم همینطور قشنگم❤❤

والا چی بگم انگاری خیلی وقته رسیدم..🙃

پیام بدم بهش یعنی؟ اخه گفتم اگ فالو کنم اونم منو فالو کنه باز این یه نشونه مثبته ولی اون اینکارو ن ...

اول برو صحبتای اقای علی پناه رو گوش بده طبق اون عمل کن

تاره مگ‌ فامیل نیستین مثلا در مورد درس رشته یا ی کاری ازش مشورت بگیرین‌مثلا