2777
2789
عنوان

کسی درگیر پانیک یا حمله عصبی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3957 بازدید | 102 پست
من دانشجو ام  به زور کتابای خودمو میخونم حتی  کل روزو کسل و خسته افتادم یه گوشه  غ ...

من یه کتاب بهت معرفی میکنم مخصوص همین حملات اضطراب و پانیک هست. اگر دنبال کمک از کسی هستی یا کسی از روی تجربش بهت کمک میکنه یا روانشناسا بهت چن تا راهکار میدن پس بجای پول الکی دادن این کتابو بگیر نزدیک ۴۰ راهکار هست توش که شاید کسی یکیشم بهت نگه. و بهت قول میدم خوبه خوب میشی

من یه کتاب بهت معرفی میکنم مخصوص همین حملات اضطراب و پانیک هست. اگر دنبال کمک از کسی هستی یا کسی از ...

چی هست اسم کتاب؟؟🥲

شما سی تی اسکن مغزی شدبن؟؟

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا به محض اینکه استرسم بیشتر میشه حالم بدتر میشه 😭

کاملا میفهمم حالتو. ولی باید خیلی خیلی شجاعت به خرج بدی و کلی راهکار بری و بعدش میبینی همشون دروغ بوده و خیلی راحت قابل کنترل بوده و هست.

کاملا میفهمم حالتو. ولی باید خیلی خیلی شجاعت به خرج بدی و کلی راهکار بری و بعدش میبینی همشون دروغ بو ...

این سنگینی سر و سرگیجه خیلی اذیتم میکنه 

مثلا بدنمو که کش و قوس میدم یه لحظه شنواییم کم میشه فوری استرس میگیرم میگم وای حمله اومد 

سی تی اسکن مغزی شدم. کلی نوار مغز گرفتم نوار قلب اکوی قلب وووو همشون میگفتن پانیکه

من ۸ تا دکتر رفتم 

یکیش منو ننوشت سی تی اسکن مغزی

بیرونم کردن از مطب 

کاملا میفهمم حالتو. ولی باید خیلی خیلی شجاعت به خرج بدی و کلی راهکار بری و بعدش میبینی همشون دروغ بو ...

میدونی برا من شجاعت تو زبون گفتنه 

وقتی حالم بد میشه 

ترسو ترین آدم کره زمین میشم 

سی تی اسکن مغزی شدم. کلی نوار مغز گرفتم نوار قلب اکوی قلب وووو همشون میگفتن پانیکه

من فک میکنم اسنترا بهم نمیسازه 

قبلا سرترالین ایرانی میخوردم 

خوب بودم کامل 

از وقتی عوضش کردن و اسنترا خوردم بازم شرایطم بهم ریخت 

این سنگینی سر و سرگیجه خیلی اذیتم میکنه  مثلا بدنمو که کش و قوس میدم یه لحظه شنواییم کم میشه ف ...

دارم میگم همه اینا علائم همونه. 

من حتی علائم خیلی خیلی شدیدتری داشتم مثلا گاهی واقعا نفسم بالا نمیومد از بس تند تند نفس میکشیدم. یه توضیح مختصری ازین بیماری بهت میدم پست بعدی دستت بیاد چخبره کامل

من فک میکنم اسنترا بهم نمیسازه  قبلا سرترالین ایرانی میخوردم  خوب بودم کامل  از وق ...

اینا همه تلقینه. حالا شاید بگی نمیفهمم چی میگی ولی کاملا میفهمم

ببین اصولا حمله پانیک یه اتفاقیه که در اثر استرس زیاد و فشار روانی زیاد سراغ ادما میاد. مخصوصا یعد یه اتفاق ناگوار مثل همین کرونا که ادم همش خبر مرگو اینارو میشنوه. اینکه چه اتفاقات زیستی درون مغز رخ میده رو دقیق نمیدونم ولی بعدا حتما میرم سراغش 

اما هر اتفاقی که میفته توی مغز یه عکس العمل کاملا طبیعی ولی بی موقعه که داره انجام میده یعنی چی.

یعنی شما وقتی داری تو خیابون راه میری یهو یه سگ بزرگ میبینی که داره بهت نزدیک میشه هم حملات پانیک بهت دست میده ضربان قلب میره بالا استرس میگیری ووو. اینا یه پاسخ طبیعی که بدن در برابر این عامل ترس میده و برای بقای ماها ضروریه. حالا حملات پانیک اینجوریه که بدن شما بدون وجود هیچ نوع سگ بزرگی و هیچ دلیل عقلانی دیگه ای یهو حمله بهش دست میده و میخواد که شما از یه عامل خطری که وجود نداره فرار کنی

اینا همه تلقینه. حالا شاید بگی نمیفهمم چی میگی ولی کاملا میفهمم ببین اصولا حمله پانیک یه اتفاقیه که ...

در واقع انگار سمپاتیک مغز فعال شده و بی هیچ علتی داره هورمون استرس ترشح میکنه 

اینا همه تلقینه. حالا شاید بگی نمیفهمم چی میگی ولی کاملا میفهمم ببین اصولا حمله پانیک یه اتفاقیه که ...

من الان هر دکتری رفتم 

گفتم آقا این دارو منو تغییر بدین 

یا اس سیتالوپرام بدین 

یا یه چیز دیگه 

این اسنترا داره منو دیوونه میکنه 

در واقع انگار سمپاتیک مغز فعال شده و بی هیچ علتی داره هورمون استرس ترشح میکنه 

آفرین. پس بدون این بیماری چیز عجیبی نیست 

مثلا وقتی یه مدت فست فود زیاد بخوری ممکنه کبدت چرب شه و علائم کبد چرب بگیری

اینم همینه وقتی یه مدت فشار روانی زیاد باشه روت این بیماری رو میگیری و باید هم صبر کنی تا داروها اثر بذاره هم خودت تلاش کنی