بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها راه کنترلش هم اصلاح سبکزندگی و دوری از استرس ه عزیزم.
خود من از سال ۹۰ این مشکل رو دارم و از سال ۹۰ تا ۹۹، کلا ۵ بار حمله داشتم. ولی اخیرا چون تحت استرس شدیدی هستم به خاطر مسائلی هفته ای ۳-۴ بار حمله رو تجربه کردم.
من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
از همه چیز وحشتناکتر در مورد این بیماری اون ترس و استرس شدید لحظه ی شروع حمله ست که می دونی قراره دوباره اون تجربه ی خیلی بد برات تکرار بشه.
عزیزم کافئین مصرف نکن اصلا. اگه عادت به قهوه داری، به جای قهوه دمنوش بابونه استفاده کن. اگه سیگار می کشین هم قطعا ترکش کنید و تا حد امکان سطح استرس زندگی تون رو بیارین پایین. این تنها راه حل دائمی و پایداره.
من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠