2777
2789
عنوان

کسی درگیر پانیک یا حمله عصبی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3955 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم متأسفانه مبتلا به این عارضه هستم.

تنها راه کنترلش هم اصلاح سبک‌زندگی و دوری از استرس ه عزیزم‌.

خود من از سال ۹۰ این مشکل رو دارم و از سال ۹۰ تا ۹۹، کلا ۵ بار حمله داشتم. ولی اخیرا چون تحت استرس شدیدی هستم به خاطر مسائلی هفته ای ۳-۴ بار حمله رو تجربه کردم. 

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش

کاملا درکتون می کنم. 

از همه چیز وحشتناکتر در مورد این بیماری اون ترس و استرس شدید لحظه ی شروع حمله ست که می دونی قراره دوباره اون تجربه ی خیلی بد برات تکرار بشه.

عزیزم کافئین مصرف نکن اصلا. اگه عادت به قهوه داری، به جای قهوه دمنوش بابونه استفاده کن. اگه سیگار می کشین هم قطعا ترکش کنید و تا حد امکان سطح استرس زندگی تون رو بیارین پایین. این تنها راه حل دائمی و پایداره. 

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
منهیچی خوبم نمیکنه

من شمارو یادمه 😃😍 

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

اسم کتاب رو میگین؟؟

گف بمنم بگو مرسی

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠