2777
2789
عنوان

چه جوری به عشقم چراغ سبز نشون بدم

196 بازدید | 40 پست

کات کردیم می‌دونم که دلش میخواد برگرده ولی چون من گفتم که نه زنگ بزن نه پیام بده می‌ترسه پیام بده من غرورش رو خورد کنم 

چه جوری چراغ سبز بهش نشون بدم که خودش پیام بده 

لطفاً نگید که پسری که تو رو بخواد خودش پیام میده و دنبال چراغ سبز نیست آخرین سری به جوری غرورش رو خورد کردم که پشت گوشی بغض کرده بود به زور حرف میزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما ک اینقدر سنگدلی دیگه واسه چی میخوای برگرده قابل درک نیست

چون که من تصور نمی‌کردم اینقدر ناراحت بشه اگر میدونستم هیچ وقت اینجوری رفتار نمی‌کردم 

اون لحظه فکر کردم که دوستم نداره و این حرف رو بهش زدم چون احساسش رو پنهان می‌کنه و واقعا بغض کردن تو تصوراتم نمی‌گنجید واقعا از رفتارم پشیمون هستم تو رو خدا دعا کن برگرده 

چرا ؟؟؟ خیلی نامردی چرا اینجوری میگی ؟ خاک بر سرت که اینقدر پلیدی

پلید نیستم ..شما اول احترام تو رابطه یاد بگیر 

خردش کردی بعد الان میگی چجوری برگرده

خوب دیگه این عادت شما ...بنده خدا دیگه خسته شده

فکن فردا رفتی توزندگی بایدبشینی بهش توهین کنی بعدم کهعه بیا آشتی کنیم 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

چون که من تصور نمی‌کردم اینقدر ناراحت بشه اگر میدونستم هیچ وقت اینجوری رفتار نمی‌کردم اون لحظه فکر ک ...

عزیزم اگ میدونی دوستت داره و تو هم دوسش داری و بدرد هم میخورید  خودت باهاش حرف بزن لازم نیس منتظر دعای ما بمونی    خودت میگی غرورشو خورد کردی پس تا دیر نشده بهش بگو دلیل حرفات این بوده ک فکر میکردی دوستت نداره

یه پیامی بده بهش

نامربوط باشع

بعد که سین کرد گفت این چیه 

برگرد بگو ع وا ببخشید اشتباه فرستادم

بعد سر حرفو باز کن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

پلید نیستم ..شما اول احترام تو رابطه یاد بگیر خردش کردی بعد الان میگی چجوری برگردهخوب دیگه این عادت ...

وقتی از ماجرا بین ما خبر نداری اینجوری حرف نزن من توهین نکردم ولی بهش گفتم که دیگه به من نه زنگ بزن نه پیام بده اون از این ناراحت شد چون من این حرف رو زدم و بعدش قهر کردم منم خبر نداشتم که اینقدر برای مهمه بود و نبود من چون احساساتش رو نشون نمی‌داد و آدم درونگرایی هست فکر میکردم وقتی کات کنم می‌ره سراغ یه نفر دیگه و کلا بیخیال من میشه ولی آخرین بار که زنگ زد بغض داشت و فهمیدم که واقعا براش مهم هستم و باعث شدم دلش بشکنه اگر میدونستم اینقدر عاشقم هست اصلا بهش این حرفا رو نمی‌زدم 

پلید نیستم ..شما اول احترام تو رابطه یاد بگیر خردش کردی بعد الان میگی چجوری برگردهخوب دیگه این عادت ...

شما هم یاد بگیر اول همه جوانب رو در نظر بگیری بعد مردم رو قضاوت کنی اینو که یادگرفتی بیا تو تاپیک های مردم نظر بده 

وقتی از ماجرا بین ما خبر نداری اینجوری حرف نزن من توهین نکردم ولی بهش گفتم که دیگه به من نه زنگ بزن ...

برو بهش پیام بده از دلش در بیار ..

ولی عادتش نده

شما هم یاد بگیر اول همه جوانب رو در نظر بگیری بعد مردم رو قضاوت کنی اینو که یادگرفتی بیا تو تاپیک ها ...

از الان یادبگیر که هر رفتار بد اثرات بدی در پیش داره

با حرف زدن میشه خیلی مشگلاتحل کردنمثل بچه هاقهر کنی

یه پیامی بده بهشنامربوط باشعبعد که سین کرد گفت این چیه برگرد بگو ع وا ببخشید اشتباه فرستادمبعد سر حر ...

چند وقت پیش تو خیابون دیدم با پدرش سوار ماشین بودن از فاصله پنج متری من رد شدن جیگرم آتیش گرفت وقتی دیدمش😭😭

چند وقت پیش تو خیابون دیدم با پدرش سوار ماشین بودن از فاصله پنج متری من رد شدن جیگرم آتیش گرفت وقتی ...

آخی عزیزم🥺😓

شما یه جوری سر صحبتو باز کن

از این به بعد هم نگو پیام نده زنگ نزن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉