الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون که من تصور نمیکردم اینقدر ناراحت بشه اگر میدونستم هیچ وقت اینجوری رفتار نمیکردم
اون لحظه فکر کردم که دوستم نداره و این حرف رو بهش زدم چون احساسش رو پنهان میکنه و واقعا بغض کردن تو تصوراتم نمیگنجید واقعا از رفتارم پشیمون هستم تو رو خدا دعا کن برگرده
چون که من تصور نمیکردم اینقدر ناراحت بشه اگر میدونستم هیچ وقت اینجوری رفتار نمیکردم اون لحظه فکر ک ...
عزیزم اگ میدونی دوستت داره و تو هم دوسش داری و بدرد هم میخورید خودت باهاش حرف بزن لازم نیس منتظر دعای ما بمونی خودت میگی غرورشو خورد کردی پس تا دیر نشده بهش بگو دلیل حرفات این بوده ک فکر میکردی دوستت نداره
پلید نیستم ..شما اول احترام تو رابطه یاد بگیر خردش کردی بعد الان میگی چجوری برگردهخوب دیگه این عادت ...
وقتی از ماجرا بین ما خبر نداری اینجوری حرف نزن من توهین نکردم ولی بهش گفتم که دیگه به من نه زنگ بزن نه پیام بده اون از این ناراحت شد چون من این حرف رو زدم و بعدش قهر کردم منم خبر نداشتم که اینقدر برای مهمه بود و نبود من چون احساساتش رو نشون نمیداد و آدم درونگرایی هست فکر میکردم وقتی کات کنم میره سراغ یه نفر دیگه و کلا بیخیال من میشه ولی آخرین بار که زنگ زد بغض داشت و فهمیدم که واقعا براش مهم هستم و باعث شدم دلش بشکنه اگر میدونستم اینقدر عاشقم هست اصلا بهش این حرفا رو نمیزدم