2777
2789
عنوان

ندا دختر ۹ ساله ایه که بهش تجاوز شده ولی....

| مشاهده متن کامل بحث + 6733 بازدید | 170 پست
اصلا تقصیر اون بچه است که رفته درس بخونه. دختر رو چه به مدرسه رفتن؟
حتما سر کلاس هم می خندیده و باعث تحریک معلم می شده.
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
فرفری اون تجاوز محسوب نمیشه به نظرت؟
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب!!!گزینش آموزش و پرورش کلی گربه میرقصونه واسه استخدام که آی نماز نمیخونی موهات بیرون بوده احکام و شرع نمی دونی و... حالا طرف به قول خودشون رابطه نامشروع داشته با یه دختر بچه بعد اخراجش نکردن!!!
درمورد اون ناظمه مدرسه پسرانه هم گفتن روابط نا مشروع بوده نه تجاوز اخه یکی نیست بهشون بگه وقتی سنشون زیر سن قانونی باشه به فرض خود بچه هم راضی بوده باشه چون عاقل و بالغ نیست باز تجاوز محسوب میشه
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
چه مشکلی داریم شمیم حان؟
م م ل کت گل و بلبل، همه چی درست و سرجاش.
اون بلاد کفرهست که رابطه جنسی با افراد زیر 18 سال، دستمالی توی خیابون ،متلک گفتن، تجاوز حساب میشه.
ما در این جا حکم شرعی داریم برای رابطه جنسی با نوزاد شیرخوار.معلومه که بچه نه ساله ، تجاوز نمیشه کرد بهش. حتما با میل خودش بوده
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
اشکم دراومد مملکته ما داریم؟ واقعا خدا کجاست اگه وجود داره پس چرا کاری نمیکنه
 من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه
همچین آدمی باید آزاد باشه بعد یکی مثل امید کوکبی بدون هیچ دلیلی زندان باشه یا آتنا فرقدانی مملکته داریم واقعا
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
تو همه دنیا اگه دختر کمتر از هجده سال با رضایت خودش هم با یه بزرگسال رابطه داشته باشه حکم تجاوز داره چون میگن اون بچه بود نمیفهمید تو باید جلوی خودتو میگرفتی بعد تو مملکت اسلامی ما به یه بچه دبستانی تجاوز میشه میگن رابطه نامشروع
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
آخه تو مدرسه دخترونه مگه معلم مرد میذارن؟؟؟؟
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...