2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 48 پست
همون دوستات پدرشون براشون خونه و ماشین خریدن؟  

من نمیگم چرا برا من نخریدن چون خودم خریدم اصلا گفتم لازم نیست شما بخرید ولی الان شرایطم خیلی فرق میکنه

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نگفتم تخت کنار مادر  واجبه من فقط ضروری هارو خريدم فقط لباس و وسیله های اصلی ن کریر گر ...

پس چی رفتی که میگی بهت فشار امده. یه گهواره ساده بگیر با چن دست لباس وسلام... بعدا خورد خورد هر ماه خودت وسایلو بخر

عزیزم من نگفتم تخت کنار مادر  واجبه من فقط ضروری هارو خريدم فقط لباس و وسیله های اصلی ن کریر گر ...

کاش همون اول تو تاپیکت توضیح میدادی 

اینا واقعا چیزایی که بچه ها استفاده میکنن

بنظرم به مادرت بگو یا به عنوان قرض یه پولی ازشون بگیر تا ایشالله همسرت خوب شد پولشونو بدی 

بیمه نبوده اونجا که کار میکرده؟  من جای تو بودم تخت استفاده نمیکردم. چه کاریه!

شوهرم کار خودشه بیمه ام داریم بخدا من برا بچم هیچی نتونستم بخرم فقز لباس خریدم چون بخاطر کمر شوهرم باید رو تخت بخوابیم گفتم ی دونه اونو بگیرم ک ی موقع از تخت نیوفته با دست و پامون بهش نخوره

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
من نمیگم چرا برا من نخریدن چون خودم خریدم اصلا گفتم لازم نیست شما بخرید ولی الان شرایطم خیلی فرق میک ...

خب داری میگی چون شرایطم فرق میکنه باید بخرن بعد میگی من نمیخوام بخرن برام.... من که نفهمیدم اخرش میخوای خانولدت برات سیسمونی بخرن یا نخرن؟.... ولی یه نصیحت خواهرانه برات دارم خیلی از وسایلا اصلا لازمت نمیشه یه سال دیگه باید, بدی سمساری... 

پس چی رفتی که میگی بهت فشار امده. یه گهواره ساده بگیر با چن دست لباس وسلام... بعدا خورد خورد هر ماه ...

بخدا هیچی نگرفتم ۵ تومن شده همش لباس اونم از هردست ۳ ۴ دست ی ست حکله ی ست رخت خواب ی پشه بند ی ساک بیمارستان و فلاسک اب و شیشه شیر و ی جق جقه و همین بخدا

خب داری میگی چون شرایطم فرق میکنه باید بخرن بعد میگی من نمیخوام بخرن برام.... من که نفهمیدم اخرش میخ ...

عزیزم من اصلا ن براش ست کالسکه و کریر و روروئک و اینارو نگرفتم وان حموم و این چیزارو نگرفتم تخت و کمد نگرفتم من ب شوهرم‌نگفتم خودم دارم میگیرم در امد هم ندارم با پولای روزانم میخرم نمیگم برام سیسمونی بخرن فقط میگفتم کاش ی خورده فقط کمکم میکردن ی تخت بتونم بخرم براش چون یخاطر کمر شوهرم نمیتونیم زمین بخوابیم میگم خطرناکه بچه پیشم باشه رو تخت کاش منظورم رو متوجه شده باشيد 

خدایی شما خیلی پرتوقعی  و خیلی عذر میخوام توقعت بیجا هستش  سیسمونی انقدرم واجب نیست عزیز ...

من اصلا توقع سیسمونی ندارم عزیزم توضیح دادم من خودم ضروری هارو گرفتم 

عزیزم من اصلا ن براش ست کالسکه و کریر و روروئک و اینارو نگرفتم وان حموم و این چیزارو نگرفتم تخت و کم ...

من از اینا ستا فقط کالسکه اش به دردم خورد.مابقی رو استفاده نکردم.. که اونم کرونا امد کالسه رو هم خیلی نشد, استفاده کنم... چن دست لباس گرفتم. .خونمون خودش کمد, داره یکیشو برا لباسای بچه خالی کردم... یه گهواره ساده گرفتم که اونم بچه ام فقط شش ماه ازش استفاده کرد منم میگم خیلی از وسایل سیسمونی جهت پز, دادن به اطرافیانه و اصلا استفاده نمیشه.. چن تا دونه توپ بگیر چن تا عروسک کوچیک و جغ جغه واقعا از, بقیه اسباب بازیا استفاده نمیکنن. بزرگ تر که شدن انشالله همسرتم حالش خوب میشه و خورد خورد میگیرین همین که یه سقف بالا سرته خدارو شکر کن با یه بچه مستاجری وحشتناکه

از اطرافیانت خواهر زن داداش یا خواهر شوهرت کسی نیس که ازشون قرض بگیری

نه مامانم میگه خودم ی خورده دارم برات میخرم وای دلم نمیاد برام بخره از پس اندازش بخواد خرج کنه گفتم نمیخوام ولی برا خودم دلم میسوزه بخدا من نتونستم عروسی بگیرم اون برام شد ن رو جهازی داشتم ن جشن عقد داشتم هیچی نداشتم الانم سر سیسمونی شب و روز استرس دارم

من از اینا ستا فقط کالسکه اش به دردم خورد.مابقی رو استفاده نکردم.. که اونم کرونا امد کالسه رو هم خیل ...

بخدا همیشه قدردان پدرمادرم بودم خودم گفتم نمیخوام شماها تو زحمت بیوفتید ولی الان ک شوهرمم اینجوری کارش خوابيده ۲۰ روز دیگه زایمانمه فشار رومه خیلی 

من از اینا ستا فقط کالسکه اش به دردم خورد.مابقی رو استفاده نکردم.. که اونم کرونا امد کالسه رو هم خیل ...

من مراعات همه رو میکنم ن ب شوهرم فشار میارم ن ب خانوادم ولی خودم فشار رومه بخاطر کارشوهرم ک نمیتونه بکنه چن ماهه ک خونم خالیه نزاشتم هیچکس بفهمه برا بچم قسطی لباس اینارو گرفتم ولی همش استرس قسطامو دارم بخدا انقدر همه چی گرونه میرم مغازه میخواد اشکم در بیاد 

بخدا همیشه قدردان پدرمادرم بودم خودم گفتم نمیخوام شماها تو زحمت بیوفتید ولی الان ک شوهرمم اینجوری کا ...

همینایی که گرفتی واقعا کافیه نگران نباش به خودت ناراحتی نده.. تو این روزای باقی مونده حسلبی استراحت کن چون بچه بیاد, تا یه مدت نمیتونی... کسی, هم امد به بچه ات کادو داد همون کادواشو جمع کن وسایل دیگه رو بخر