2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 48 پست

خدا بهتون سلامتی بده

سخت نگیر از کسی هم توقع نداشته باش که دلخوری ایجاد بشه

خانواده طبق چیزی که تعریف کردی خیلی همراهی کردن باهاتون

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بیکاره؟  خب و برو کار کن که خرجی بچش را در بیاره‌ پس فردا پول پوشکش رو هم از بابات میخوا ...

شوهرم بیکار نیست شوهرم نخاعش اسیب دیده پاهاش بیحس شده

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

چکار به بقیه داری که چی می خرن چه نمی خرن 

آدم باید وزنه رو به اندازه ی توانش برداره 

شاید اون موقع که شما ماشین و خونه دادن بهت خیلی ها دلشون می خاست 

سعی کن توقع نداشته باشی 

و به اون چیزی که داری راضی باشی که اذیت نشه روح و روانت 

خدایی شما خیلی پرتوقعی 

و خیلی عذر میخوام توقعت بیجا هستش 

سیسمونی انقدرم واجب نیست عزیز من 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
تخت کنار مادر خیلی گرونه واقعا نیازی نیس تو این شرایط بخری فک کنم خیلی مرفه بودی نه؟

من وضع بابام خیلی خوبه الان افتادم تو سختی های زندگی 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
شوهرم بیکار نیست شوهرم نخاعش اسیب دیده پاهاش بیحس شده

بیمه نبوده اونجا که کار میکرده؟ 

من جای تو بودم تخت استفاده نمیکردم. چه کاریه! 

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  

به نظرت تخت کنار مادر لازمه نه واقعا لازمه.. دلتون برا بچه تون میسوزه چرا؟  چون تخت کنار مادر نداره... عزیزم انسالن تربیت کن. تا یه سالگی یا دوسالگی حتی حوصله ات نمیکشه پاشی بچه رو بزاری تو تخت همون زودتر از بچه خودت خوابت میبره... لازم نیس صد دست لباس از نوزادی تا چند, سالگی براش بگیری لازم نیس... انسان توبیت کنیم نه بچه ای که چشم باز میکنه تو اسباب بازی غرق و وقتی میره بیرون هیچی نیس که بخره چون پدر مادرا اشباعش کردن.. توقع شما بسییار زیاده بسیار زیاد از مخارج الکی کم کنید و خرج زایمانتون کنید اگه طلا دارید بفروشید

من از پدر مادرم توقع ندارم منظورم رو متوجه نشدید من از وقتی باردار شدم خیلی فشار اومده بهم من خودم تمام سیسمونیم رو خریدم حتی ۱۰۰۰ تومن پدر مادرم ندادن چون گفتم وظیفه اونا نیس وظیفه خودمه ولی منم کم آوردم بخدا 

به نظرت تخت کنار مادر لازمه نه واقعا لازمه.. دلتون برا بچه تون میسوزه چرا؟  چون تخت کنار مادر ن ...

عزیزم من نگفتم تخت کنار مادر  واجبه من فقط ضروری هارو خريدم فقط لباس و وسیله های اصلی ن کریر گرفتم ن روروئک نه اسباب بازی ن کالسکه ن سرویس وان و وسایل حموم من هیچکدوم رو نگرفتم 

طلایی چیزی نداری بفروشی؟

طلا داشتم شوهرم شراکتی نمایشگاه مبل داشت طلاهامو فروختم پول شریک شوهرمو دادم خودم با شوهرم شریک شدم