2777
2789
عنوان

پسرم منوانداخته بیرون از

454 بازدید | 17 پست

سلام پسرم چهارسالشه شدیداوابسته باباشه شب هاروتختش نمیخوابه میادبغل باباش میخوامه منم میرم توحال میخوابم چیکارکنم اصلا هم حرف حالیش نیست

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

موضوع رو عشقه😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره تو تختش باباش هم پیشش باشه تا خوابش ببره

خوابش خیلی سبکه چندباراین کارروکردوقتی اومدسرجاش دیدپشت سرشه

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

پسر من ۴ سالشع وابسته خودمه ..میره پیش باباش ولی وقتی میخواد قطعی خوابش ببره باید دستش دور گردن من باشه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

ای جان😅حالا ما برعکسیم.بچم به من وابستس.تاخوابش ببره کنارش دراز میکشم بعدش میرم اتاق خودمون.اگر بیدار بشه ببینه نیستم میاد دعوام میکنه منو میبره پیش خودش😅😅😅همسن بچه شماست.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
شبا با باباش تو اتاق پیشش بخوابید خوابش ک برد برید اتاق خودتون

اتاق جدانداریم تویه اتاقیم اون روتخت ماروزمین البته الان اون دوتازمین خوابیدن من توحال

اتاق جدانداریم تویه اتاقیم اون روتخت ماروزمین البته الان اون دوتازمین خوابیدن من توحال

شما و همسرتون باید تو اتاق بخوابید بچه تو پذیرایی 

اینکه همتون یجا می‌خوابید درست نیست 

همین روزا یه فکری به حال این موضوع بکنید، این که حل بشه، بقیه ی چیزا هم حل میشه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

اتحاد و قاطعیت لازمه

باید شما و همسرتون با مهربانی اما بسیار قاطعانه ، قانون رو بهش توضیح بدین

و ضمنا حرفتون باهم یکی باشه ،

ما هم سر ساعت خواب و جای خواب دخترم قبلترها مشکل داشتیم 

من واسه دخترم ساعت گوشیم رو کوک کردم ، به محض اینکه هشدار گوشیم زنگ میخوره ، باید خودش زنگ رو قطع کنه و بره تو تختش

طبق قانون خونمون ، بچه باید یک ساعت زودتر از ما بره تو تختش ...

نه همزمان با ما

مگر از این جهان چه میخواهیم ،که در خداییِ خدا یافت نمیشود ؟؟
اتحاد و قاطعیت لازمه باید شما و همسرتون با مهربانی اما بسیار قاطعانه ، قانون رو بهش توضیح بدین ...

عزیزم پادگانه مگه 😂😂😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .