2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73396 بازدید | 1685 پست
درمورد کدوم بخشش سوال دارید؟کلا اگه نیرو بخواد خانه بهداشت روستا موردنظر دانشگاه علوم پزشکی درخواست ...

سلام میشه بومی روستا نبود ولی ثبت نام کرد؟ سهمیه جانبازی هم دارم لطفا جواب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه منظورتون از ساعت زمان برگزاریههرروز از ساعت ۸ یا ۸.۳۰ بسته به جا تا ۲ اینا جز جمعه و تعطیلا ...

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید این درسته که بعد از 5سال از استخدام در بهورزی میشه ادامه تحصیل داد؟ 

اگه راستشو میخوای بهت بگم خیلی خیلی شانست کمه ولی یه درصد کوچیکی هس ک یهو اونجا به مشکلی بخوره یا خو ...

نمیدونم هستین یا نه

ولی من قراره بجای بهورزای که دیپلم هستن واز برج 8 سال آینده تحصیلش ن شروع برم خانه بهداشت

میخواستن بدون دقیقا شما چطوری هستین کی کار تو خانه بهداشت شروع میکنین کلا چقدر طول میکشه تا امتحانا و بدین و یا واسه کار آموزی چقدر بعد از شروع کلاسا میرین

خدا از دهنت بشنوه 😂😂ن هنوز ازمون و مصاحبه اش رفتم موندن جوابا بیاد و بعدم ک گرپزینش و بعدم ک استخد ...

سلام عزیزم درباره ی بهورزی ازت سوال داشتم

اگه هستی بگو بپرسم❤️🫠

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨

من با نام @‏‎virjiniya6211‎‏ در Instagram هستم. برای دنبال کردن عکس‌ها و ویدیوهای من برنامه را نصب کنید

میتونید من رو دنبال کنید و هر سوال در مورد کارآموزی بهورزی یا شغل بهورزی امتحانات و هر سوال دیگه اییی از من توی دایرکت سوال بپرسین

من کارشناس بهداشت عمومی و در حال حاضر بهورز هستم

سلام وقتتون بخیر ببخشید این درسته که بعد از 5سال از استخدام در بهورزی میشه ادامه تحصیل داد؟

نه این برای بقیه کارمنداس بهورزا قانونی نمیتونن لحاظ کنن 

ادامه تحصیل برای خودت تو ازاد و پیام نور عادیه اما اعمال نمیشه مدرکت اما کسایی داریم با مدرک غیرمرتبط و پارتی میرن ستاد 

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
نمیدونم هستین یا نهولی من قراره بجای بهورزای که دیپلم هستن واز برج 8 سال آینده تحصیلش ن شروع برم خان ...

الان سرکارید فک کنم و پشیمون از انتخاب شغل😂

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی