2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73397 بازدید | 1685 پست
خواهش میکنم اره من آماده کرده بودم ولی خب انگار بچه ها حذفش کردن خیلی وقت گذاشته بودم ولی خب اشکال ...

سلام و وقت بخیر

به تازگی استخدامی بهورزی اعلام شده و من مامایی هستم و شهر زندگی میکنم،تو دفترچه نوشته مرکز شهر ها منع دارند واسه ثبت نام ،اما سال قبل خانمی از شهرمون بهورز روستا شدند...در کل ازتون راهنمایی میخوام ،بهورزی ارزش داره قید مامایی رو بزنم و شرکت کنم یا نه بذارم  در استخدامی های بعدی شرکت کنم ؟حقوقش چجوریه و کارش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منابع بهورزی کارشناسی چی هستن؟

سلام برا کارشناس مرتبط از بوکلت ها و کتب بهورزی سوال میاد به تعداد ۹۰ تا معمولا عمومی هم نداره 

لیست بوکلتا و کتابایی که ازشون سوال میاد هم ایناس

: آشنایی با نظام سلامت، مبانی بهداشت و کار درروستا

مراقبتهای بهداشتی ) سلامت کودک سلامت مادران، سلامت سالمندان ، سلامت میانسالان، سلامت جوان ، نوجوان و مدارس باروری سالم - بیماریهای واگیر، غیرواگیر و ایمن سازی - سلامت روان - بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای کمک های اولیه - رویکرد به شکایت شایع و درمانهای ساده علامتی، ارتقاء سلامت و توانمندسازی جامعه ، آمار حیاتی و اپیدمیولوژی 

کارشناس غیرمرتبط مثه دیپلمه امتحانش و فقط سوالات عمومی 

که سه درس ادبیات و زبان فارسی و زبان انگلیسی و معارف اسلامی ۶۰ تا سوال ازشون میاد

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام و وقت بخیر به تازگی استخدامی بهورزی اعلام شده و من مامایی هستم و شهر زندگی میکنم،تو دفترچه نوش ...

بخوام بصورت کلی بگم اگه ظرفیت و تواناییشو دارید بیخیال بهورزی شید

پرستیژ شغلیش

جای پیشرفتش

حقوقش 

مکان ارائه خدمت

و وظایف شغلیش طوریه که به نسبت یه ماما ابدا نمیصرفه 

و رشته خودتون دنبال کنید ته تهش خواستید مراقب سلامت شید برا شهر اقدام کنید اینو بیخیال 

و رشته خودتون بچسبید نمی ارزه اصلا

باز تو بخش خاصیش اگه سوال دارید مقایسه میکنم براتون ولی درکل اصلا

درمورد اون ماجرا هم باید ساکن روستا می‌بودن دیگه با پارتی و مباحث مختلف جابجا کرده وگرنه قانونا ساکن شهر باشه نمیتونه شرکت کنه

حقوقش همین اول کار بدو استخدام بدون سابقه و مجرد ۹ تا ۱۰ 

دیگه سوابق بالاتر ۱۴.۱۵ تا ۱۸.۱۹ می‌ره اواخر بازنشستگی

وظایفش کل بوکلتایی که بالاتر گفتم میشه وظیفتون فشار شغلیش اگه بخوای درست انجام بدی زیاده که اکثرا انجام نمیدن

پیشرفت هم اصلا نداره حتی احتمالش از ابدارچی و راننده کمتره چون تعهد خدمت داره و حتی مواردی داشتیم ستادی شدن یا معاون شبکه یا تو بیمارستان مسئول بخشای اداری بودن ولی حکم بهورز میخورده بعد چندین سال بخاطر قانون کشوری 

پرستیژ بالایی خم نداره مخصوصا تو سیستم بهداشتی 

بین مردم روستا ولی مورد احترامی

بخوام بصورت کلی بگم اگه ظرفیت و تواناییشو دارید بیخیال بهورزی شید پرستیژ شغلیش جای پیشرفتش حقوقش& ...

ممنونم ازتون که وقت گذاشتین

حقیقتا فعالیت حول رشته ی خودمو خیلی بیشتر دوست دارم ولی خواستم مشورت کنم ببینم میتونم بهش به چشم یه فرصت شغلی نگاه کنم

البته حاضر نیستم باپارتی و خلاف قانون مشعول به کار بشم و پول نادرستی وارد زندگیم کنم،پس بیخیالش میشم

بازم تشکر میکنم 

حقوقش همین اول کار بدو استخدام بدون سابقه و مجرد ۹ تا ۱۰  دیگه سوابق بالاتر ۱۴.۱۵ تا ۱۸.۱۹ می‌ ...

سلام عزیزم وقتت بخیر...من تازه تو ازمون بهورزی ثبت نام کردم میشه یکم راهنماییم کنی که منابع تخصصیه دیپلم برا ازمون چیه

سلام عزیزم وقتت بخیر...من تازه تو ازمون بهورزی ثبت نام کردم میشه یکم راهنماییم کنی که منابع تخصصیه د ...

من بومی همین روستام متاهلم و فرزند دارم 23سالمه دیپلم تجربیه م به نظرت این چیزا چقدر تو قبولی موثره؟

حقوقش همین اول کار بدو استخدام بدون سابقه و مجرد ۹ تا ۱۰  دیگه سوابق بالاتر ۱۴.۱۵ تا ۱۸.۱۹ می‌ ...

میخوام آزمون بهورزی شرکت کنم و فک میکنم قبولم بشم چون رقیبی فک نکنم داشته باشم ولی مشکلم اینکه از مرکز استان ۱.۵ ساعت فاصلس 😑

برام سخته رفت و آمد میتونم بعد یه مدت انتقالی بگیرم چون ببینم اگه نشه کلا شرکت نکنم

ممنونم ازتون که وقت گذاشتین حقیقتا فعالیت حول رشته ی خودمو خیلی بیشتر دوست دارم ولی خواستم مشورت کن ...

خواهش میکنم

اره ایشالا تو فیلد خودتون موفق شید باز شرکت کنید عیب نداره ولی خب شرایطش اونجوریه باز حالا بیشتر مشورت کنید ولی بنظر من انرژیت رو اونا بذارید خیلی بهتره و در آینده خیلی خوشحال ترید

سلام عزیزم وقتت بخیر...من تازه تو ازمون بهورزی ثبت نام کردم میشه یکم راهنماییم کنی که منابع تخصصیه د ...

سلام سوالات تخصصی نمیاد فقط عمومی 

توضیحاتمو اماده دارم برات میفرستم هرجا برات سوال بود بهم بگو برات توضیح میدم

توضیحات درمورد آزمون👇

اینا بصورت عمومی و اکثریه دقیقش تو دفترچه استخدام هر استانه

آزمون معمولا ۶۰ تا سواله

زمانش بین ۶۰ تا ۱۲۰ معمولا ۹۰ دقیقه

و آزمون های اخیر معمولا منفی داشتن ولی دقیقش باید از دفترچه چک کنی

دروس هم ضرایب یکسانی دارن و هرکدوم از اهمیت یکسانی برخوردارند

از سه درس:

زبان و ادبیات فارسی

زبان انگلیسی

معارف اسلامی و دینی

سوال میاد

اگه چیزی جز اینا باشه تو دفترچه قید میشه(گاهی اطلاعات عمومی سیاسی و مبانی قانونی هم سوال ازش مطرح میشه اگه قید شه تو دفترچه استخدامی و گاهی هم اگه قید نشه درحد ۳.۴ سوال تو بخش دینی سوالاتش میاد ولی چون تعدادش کمه و ممکنه نیاد بهتره بذارید آخر و با خوندن نمونه سوال هم مسلط میشید به اون سوالات زیاد جزوه نیاز نیست درمورد اطلاعات عمومی سیاسی و مبانی قانونی)

سطح سوالات متوسطه مشابه همه استخدامیا بعضی از استانا حتی شاید راحت تر از استخدامیا

معمولا مثه کنکور نیست سوالاش جنبه عمومی تر و کلی تری داره و از مباحث مهم تر میاد و جزئی نیست

اول از همه باید قبل شروع خوندن باید یه نگاه سرسری به نمونه سوالات بندازید تا با سبک سوالات آشنا شید نحوه خوندن براش یاد بگیرید(یه بخشی از نمونه سوال اصلی بهورزی عکسشو پایین گذاشتم بقیه جاها هم همینطوری میاد بعد اون اگه بیشتر از یک ماه تا آزمون مونده معمولا روالش اینه اول کتابای درسی(نظام جدید) بخونید بعد تست بزنید از نمونه سوالات مخصوصا نمونه سوالات وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی

همچنین نمونه سوالای ای استخدام هم گذاشتم که از اونا سوالات مشابه یا تکراری میاد معمولا(در بعضی مواقع پیش میاد که بخش عمده‌ای از سوالات آزمون تکراری و کاملا مشابه سایر آزمون استخدامیاس) 

فایلاشون پایین تر موجوده

اگه کمتر از یک ماه مونده یا میخواید خلاصه تر بخونید میتونید جزوه های خلاصه شده استفاده کنید ک برا کنکور استفاده میشه حالا چه خودتون دارید چه دانلود کنید از جاهای دیگه چه جزوات کتاب های آزمون استخدامی که دارید و بعدشم تستشو از نمونه سوالات آزمون ها بزنید

تو زبان و ادبیات فارسی معمولا تعداد سوالات قرابت و ارایه زیادتره و بعد اون تاریخ ادبیات و زبان فارسی 

تو زبان انگلیسی لغت خوندن خیلی خیلی مهمه چون سوالاش متوسط به پایینه اگه دایره لغت قوی داشته باشی و بتونی خوب درک کنی منظور جمله هارو حتی بدون دونستن گرامر هم نتیجه خوبی میتونی بگیری و زبان خیلی خیلی مهمه و سرنوشت ساز و جلوتون میندازه از رقابا چون اکثرا ضعیفن حتی دوسه تا سوال

تو معارف اسلامی بیشتر به سیره پیامبر و سخنان توجه دارن نه مثه کنکور به مفاهیم و اینکه مطالب مربوط به اصول و فروع دین اینا خیلی براشون مهم تر پر سوال تره

درمورد فایل های تدریس دروس(حجمشون زیاده با اینترنت نامحدود چیزی دانلود کنید یا اگه اینترنت خونگی دارید ک هیچی)

همایش زبان اناری که توصیه میشه به دیدن مطالب مهم برا مرور بصورت خلاصه و جامع آورده حتی اگه کلیپاشم ندید لغات جزوه‌ش بخونید مفیدن

درمورد تدریس ادبیات و زبان قریشی برا بچه های که بعضی از مباحث مشکل دارن و وقت کافی برا دیدن کلیپ دارن و دوس دارن مطالب با تدریس یاد بگیرن مناسبه

آزمون برا دیپلم ۶۰ درصد موثره ۴۰ درصد مصاحبه ولی در ۹۰ درصد موارد به جز استثنائاتی که به دلایل دیگه رد شن یا اختلاف در حد ۲.۳ امتیاز باشه کسی نفر اول آزمون باشه رو هواشو دارن تو مصاحبه و قبولشون میکنن مگر ضعیف خیلی باشن یا تو گزینش و تحقیقات رد شن یا موارد دیگه‌ای که گفتم

درمورد میزان خوندن و حد کافی خوندن همه چی به سطح رقباتون داره 

درکل سبک خوندن شخصیه اینا صرفا توصیه‌س و با توجه به منابعی که در اختیار دارید تصمیم بگیرید و خوندن شروع کنید هرچه بیشتر و هوشمندانه تر بهتر

من بومی همین روستام متاهلم و فرزند دارم 23سالمه دیپلم تجربیه م به نظرت این چیزا چقدر تو قبولی موثره؟

شما در وهله اول نسبت به داوطلب بقیه روستاها اولویت دارید

به ازای تاهل و یه فرزندتون هرکدوم ۲ درصد یعنی ۴ درصد به امتیازتون اضافه میشه 

اگه امتیاز بومی بودن تو مصاحبه هم میگیری 

نوع دیپلم هم تو روند استخدام جدید موثر نیست قانونی و امتیازی اما ممکنه بصورت ضمنی تاثیر بدن

[QUOTE=329297511]میخوام آزمون بهورزی شرکت کنم و فک میکنم قبولم بشم چون رقیبی فک نکنم داشته باشم ولی مشکلم اینکه از مر ...[/QUOTE

بهورزی کلا انتقالی نداره به هیچ صورت

اگه یه درصد یه شغل دیگه هم تو شبکه پیدا کنی باز حکمت بهورزه حتی معاون شبکه بشی 

زیاد رو اون مورد فک نکن 

اما برا دخترا یه موردی هس اونم قانون تبعیت زوجه از زوج ه که مثلا اگه ازدواج کنی با کسی برا شهرستان یا استان دیگس میتونی بخاطر اون انتقالی بگیری اونجا مخصوصا اگه کارمند باشه اینا بهتر ولی شغلش چیزای دیگه باشه ولی سکونتش باز ثابت بشه میشه ولی میری بازم بهورز میشی