2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73407 بازدید | 1685 پست
سلام ببخشید مزاحم شدم شما زمان کلاس ها رو میدوننین ؟ و اینکع دانشگاه ازاد برم و بهورزی هم برم امکانش ...

سلام 

اگه منظورتون از ساعت زمان برگزاریه

هرروز از ساعت ۸ یا ۸.۳۰ بسته به جا تا ۲ اینا جز جمعه و تعطیلات رسمی عید ۱۳ روز تعطیله و تابستون تعطیل نیست اصلا 

درمورد همزمان خوندن اولا ک غیرقانونیه و تو تعهدی ک اولش ازتون میگیرن نوشته دقیقا و بفهمن باید سریعا اخراجتون کنن و جریمه رو ازت بگیرن ولی یه مورد داشتیم تبریز میخوند بعد فهمیدن سریع میخواستن اخراجش کنن با خواهش التماس موند و اینکه جریمه هم کلا مبلغش بالاس 

در مورد همزمان خوندن این نکته هم هس ک کلاس میرید بستگی به جاتون باشه که سخت گیره یا نه ولی مثه مدرسه نیست یا دانشگاه اکثر جاها هرروز میپرسن و امتحان زیاده و خستگی اینام هس تکالیف کم نیست و کلا کار سختیه همزمان خوندن  مخصوصا ترم دو که درساتون تخصصیه و حجیم حالا باز ممکنه بشه خوند ولی هم استرس اخراج هم فشار شدید تحصیلی این موارد باید درنظر بگیرید و شک کنن یا کسی گزارش بده هم استعلام میگیرن

باز چیزی بود در این مورد که یادم رفت بگم بگید توضیح میدم

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام  اگه منظورتون از ساعت زمان برگزاریه هرروز از ساعت ۸ یا ۸.۳۰ بسته به جا تا ۲ اینا جز جمعه ...

خیلی خیلی ممنون 

ینی هیچ جوره نمیشه ادامه تحصیل بدم واین که درس های بهورزی سخته کلاس هاش؟ و یه سوال هم داشتم این که بهورز از شنبه تا پنج شنبس تایم کاریش و این که اون ۱۵ سال حتما باید تو روستا بمونه رفت و امد اینا نمیشه؟  مرخصی هم میتونه بگیره تو روستا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی ممنون  ینی هیچ جوره نمیشه ادامه تحصیل بدم واین که درس های بهورزی سخته کلاس هاش؟ و یه ...

بعد کلاسا باز ادامه تحصیل خیلی راحت تره تو اون دوسال کلاس خیلی سخته تحصیل همزمان 

اره شنبه نا پنجشنبه مثه همه شغلا

نه اکثرا رفت و آمد میکنن فقط یکی دوسال اول بمونی بعد حله 

اره مرخصی هم مثه همه کارمندا ماهی دو روز نیم که قابل ذخیره هم هس 

ربخشید استاتر بعد دو سال قراردادی میکنن یا رسمی ؟  و اینکه حقوقشم میشه بگید چه قد میدن

قراردادی یا پیمانی بودن تو آگهی استخدام مشخص شده کدوما قراردادی بودن کدوم پیمانی بعد دوره با توجه به همونه 

حقوق هردو یکیه ولی پیمانی بعد ۵ سال معمولا مجبورن رسمی آزمایشیتون کنن بعد دوسالم رسمی

ولی قراردادی هیچ تضمین تبدیل وضعیتی نداره ممکنه ده سال بعد بشید ممکنه هیچوقت نشید و.. بستگی به مصوبات و سیاست های کلی کشور تو تبدیل وضعیت داره 

الانم استخدام مستقیم برا رسمی یا رسمی ازمایشی نداریم تو استخدامیا 

حقوق هم بدو استخدام ۸.۵ تا ۹ ه بسته به کاردان شدن(با مدرک دوره) یا مدرک کارشناسی داشتن یکم فرق داره و منطقه محل خدمت و تاهل و... هم موثره که یکم تفاوت ایجاد میکنه

بهورزای با سابقه هم از ۱۴ تا ۲۰ میگیرن بسته به عوامل مختلف

سلام

کسی امتحان بهورزی رو داده برا مدرک دیپلم؟

من ثبت نام کردم میشه بگید امتحانش چقدر سخته؟

سخته یا اسونه؟

زمان امتحان رو نگفتن بنظر چند روز بعد ثبت نام میگن بیاین امتحان بدین؟ 

لطفا هر کی میدونه بگه🙏

سلام کسی امتحان بهورزی رو داده برا مدرک دیپلم؟ من ثبت نام کردم میشه بگید امتحانش چقدر سخته؟ سخته ...

و نمیدونم این ازمون در چه حدی سخته 

بنظرتون بشینم کتاب بخونم یا نمونه سوال و تست بخونم؟؟

نمیدونم از کجا شروع کنم بین کتابا گیر کردم😶

میگم ضریب کدوم از درس های عمومی بالا تره ؟

قراردادی یا پیمانی بودن تو آگهی استخدام مشخص شده کدوما قراردادی بودن کدوم پیمانی بعد دوره با توجه به ...

بخشیدمن متوجه نشدم الان شما پیمانی هستین یا رسمی ؟ بستگی به محل داره که قراردادی یا پیمانی هستش واینکه حتما پیمانی رسمی میشه دیگه درسته ؟ 

اگه قراردادی کنن ممکنه اگه خودشون بخوان بعد چند سال یه نفر دیگه رو بردارن 

سلام کسی امتحان بهورزی رو داده برا مدرک دیپلم؟ من ثبت نام کردم میشه بگید امتحانش چقدر سخته؟ سخته ...

امتحانش آسونه بسته به معلوماتتون هم داره

خیلی نسبت به کنکور راحت 

یچی درحد ازمونای سال آخر سنجش و پیشرفت تحصیلی

زمانش معمولا یک تا سه ماه بعدشه و زمان مشخصی نداره

بهتره کتاب و جزوات اول نظالعه کنید بعد تستای آزمون استخدامیا مخصوصا علوم پزشکی رو بزنید

ضریب همه درسا یکیه

توضیحات کاملشو تلگرام داده بودم قبلا اینجا ممکنه بعضیاشو یادم بره لینکشو میدم چک کنید 

https://t.me/BehvarziGp/86636

بخشیدمن متوجه نشدم الان شما پیمانی هستین یا رسمی ؟ بستگی به محل داره که قراردادی یا پیمانی هستش واین ...

ما قراردادی ولی یسری هم بودن که پیمانی گرفتنشون 

اره پیمانیا باید رسمی بشن 

الان دیگه کسیو از اول رسمی نمیتونن جذب کنن یا قراردادی پیمانی که بعدا تبدیل وضعیت بشن به رسمی

بخشیدمن متوجه نشدم الان شما پیمانی هستین یا رسمی ؟ بستگی به محل داره که قراردادی یا پیمانی هستش واین ...

نه بهورزی قراردادیش با همه جا فرق میکنه چون دوره آموزشی داره و..و به این راحتی کسیو اخراج یا جاش کسیو بیارن نمیکنن و اینکه نیاز به شناخت از جمعیت و... با بقیه شغلا متفاوته ولی خب امنیت شغلی چون قراردادیه به نسبت پیمانی و رسمی کمتره مسلما