2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73426 بازدید | 1685 پست
ببخشید میشه جواب این سوالم بدین تو دفترچه زده معارف و دین و زندگی سوالای معارف و دین و زندگی هم کامل ...

۸۰ درصد سوالات معمولا از دین و زندگی یه ۲۰ درصدی معمولا ممکنه تو دین و زندگی نباشه که حالت عمومی تر داره و جزوات معارف اسلامی اون مباحث پشتیبانی کنن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید شما که الان بهورز هستید به نظرتون معلمی بهتره یا بهورزی؟راضی هستین از شغلتون؟

بین معلم ابتدایی و بهورزی اگه به طور خلاصه بخوام بگم علاقه به تدریس و.. موثره حقوقشون نزدیکه بهم 

ولی تعطیلات معلمی بیشتره 

از لحاظ وظایف شغلی بهورزی زیاد تره وظایفش ولی سبک تره کارش 

پرستیژ هم بستگی به نظر شخصی داره انچنان اختلافی ندارن معلمی ابتدایی یه کوچولو بهتره 

اما دبیری(معلم دبیرستان و راهنمایی) در مجموع کاملا بهتره از بهورزی با اختلاف زیاد از همه جنبه ها مگر از تدریس خوشتون نیاد و.. 

با سوال دقیق تر بپرسید از چه لحاظ بیشتر توضیح میدم اون بخشو

مرسی از پاسخگویتون، پرستیژ در مقابل راحتی کار واقعا برام مهم نیست.چون خانما باید خانه داری وبچه داری رو هم انجام بدن به نظرم اینکه کارت سبک باشه وانرژی زیادی ازت نگیره مهمتره.مثلا من با خودم فکر میکنم معلم بشم یا حتی کارمند بانک باید ۸ صبح برم دقیق تا پایان وقت اداری بچه رو نمیشه با خودت برد ومقررات رسمی بودنش سخته.ولی بهورزی فک میکنم بشه بچت رو با خودت ببری.تا جایی که شنیدم ۹ میرن ۱۱ تعطیل میکنن.اون قدر مقرراتی نیست.واینکه حجم کارت کمه بعضی روزا ممکنه اصلا مراجعه کننده هم نداشته باشی.درسته این چیزایی که شنیدم؟‌ شما الان راضی هستین؟

واینکه معلمی درسته کلی تعطیلاتش زیاده ولی در مقابل اون همه انرژی که باید صرف آموزش بچه ها بکنی نمیارزه.۹  ماه خودتو بکشی انقدر زحمت بکشی بعد بگی ۳ ماه تعطیلم.ولی کاری که کل سال هم بخوای انجامش بدی به شرطی که سبک باشه بهتره .نیازی هم به تعطیلات ۳ ماهه نداری

مرسی از پاسخگویتون، پرستیژ در مقابل راحتی کار واقعا برام مهم نیست.چون خانما باید خانه داری وبچه داری ...

بچه رو شاید اگه پیش بیاد یکی دوبار بتونید ببرید ولی همیشه نه نمیشه اصلا اینطوری هم براتون خودتون سخته هم بچه هم اجازه نمیدن و محیط مناسبی هم نیست برا بچه 

درمورد ساعت کاری اغراق کردن😂

درسته سخت نمیگیرن ولی نه در این حد 

بعضی از بهورزا ساعت زیاد رعایت نمیکنن ولی نه همشون و مثلا یهو به جا ۷ مثلا ۸ میان یا به جا ۲ ساعت ۱ میرن اینطوریا اونقدر شدید شاید تک و توک پیش میاد که اونام بهورزیای رسمی سابقه بالا که روستاهاشون دوره و مراجع ندارن و... مثلا ۹ برن تا ۱۲ اینا و... 

جدیدا یکم سخت تر میگیرن این موارد ولی خب قابل مقایسه با بانک و معلمی نیست سخت گیری و نظمش 

در مورد مراجعه کننده بستگی به جمعیتت داره قانونا باید مراقبتازو انجام بدی و نیان هم فراخوانی کنی ولی روستا کوچیک باشه و.. اره ممکنه مراجعه کم باشه 

تعداد وظایف شغلی خیلی زیاده ولی بهورزا معمولا همشون و تمام و کمال انجام نمیدن بیشتر مراقبت مادر و کودک 

واکسیناسیون 

فشارخون و.. و بهداشت حرفه‌ای و..

واینکه معلمی درسته کلی تعطیلاتش زیاده ولی در مقابل اون همه انرژی که باید صرف آموزش بچه ها بکنی نمیار ...

اره انتخاب بین بهورزی و معلمی مخصوصا معلم ابتدایی سلیقه و علاقه دخیله بیشتر چون سبکشون فرق داره و نکته‌ای هم که گفتید درسته تو تدریس و.. انرژی بیشتر نیازه ولی کار تکراریه تو بهورزی کارا متفاوته انرژی کمتری نیازه

اره انتخاب بین بهورزی و معلمی مخصوصا معلم ابتدایی سلیقه و علاقه دخیله بیشتر چون سبکشون فرق داره و نک ...

سلام خوبین

ببخشید درسته که برای بهورزی در آخر یک معاینه پزشکی باید رفت؟

و اینکه آیا داشتن اضافه وزن مشکل ساز میشه؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀
بچه رو شاید اگه پیش بیاد یکی دوبار بتونید ببرید ولی همیشه نه نمیشه اصلا اینطوری هم براتون خودتون سخت ...

پس فک کنم اغراق کردن زیادی منو خوشبین کردن 😂من الان هر دو آزمون رو شرکت کردم. هم بهورزی هم معلمی.جوابشون نیومده.شما اگه بودین کدومو انتخاب میکردین در نهایت؟

سلام عزیزم حقوق بهورزی که تازه استخدام شده چقدره الان؟

بسته مکان خدمت و تاهل و... یکم متفاوته 

ولی کسی که دوره رو تموم کنه الان بهش مدرک کاردانی میدن و حدودا ۷ تا ۸ خرده‌ای با حقوق امسال دریافتیش میشه 

مدرکش لیسانس باشه هم یه حدود نیم میاد روش 

سلام خوبین ببخشید درسته که برای بهورزی در آخر یک معاینه پزشکی باید رفت؟ و اینکه آیا داشتن اضافه وز ...

اره برا همه شغلا باید معاینات طب کار بدو استخدام برید 

شامل آزمایش خون و اعتیاد و بینایی سنجی و شنوایی سنجی و... میشه

نه مشکلی پیش نمیاره اضافه وزن و تست اماده جسمانی اینام نداره چون نیاز نیست باید طوری باشه که فقط در انجام وظایف شغلیتون اختلال ایجاد نشه ک با اضافه وزن نمیشه و ربطی ندارند

پس فک کنم اغراق کردن زیادی منو خوشبین کردن 😂من الان هر دو آزمون رو شرکت کردم. هم بهورزی هم معلمی.جو ...

بستگی به علاقتون داره اگه بین تدریس هم علاقه دارید و.. معلمی بهتره چون تعطیلاتش بیشتره حقوقشک اونقدر فرقی نداره

البته خب پوشش محل کار و نوع کار متفاوته که بالا توضیح دادم مخصوصا برا خانما که مسئولیت های دیگه‌ای هم دارن معلمی می‌تونه بهتر باشه

منم شرایطم مثه شما بود ولی بخاطر آزادی تو پوشش و عدم علاقه و استعداد به تدریس بهورزی اومدم اما بعدا ازش خارج میشم

درکل بین ابتدایی و بهورزی انتخاب شخصیه نمیشه نسخه کلی داد