2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73397 بازدید | 1685 پست
سلام.ببخشید میشه بفرمائید حقوقش چه میزان هست امسال؟ برایمدرک لیسانس و اینکه اموزشش کدوم ماه شروع میش ...

اگه لیسانس مرتبط داشته باشید(بهداشت عمومی،مامایی، محیط و پرستاری)که حقوقش حدود ۹ تا ۱۰ تومن بدو کار با توجه به تاهل و محل خدمت و.. میتونه کمی متفاوت باشه 

شروعشم بصورت استانیه و زمان خاص مشخصی نداره 

آزمونش به دوصورته اولین و مهمترینش به صورت آزمونایی که دانشگاه علوم پزشکی مربوط میذاره و ظرفیت زیادی داره 

یه ظرفیت خیلی خیلی محدودی هم از طریق آزمون وزارت بهداشت جذب میشن

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه لیسانس مرتبط داشته باشید(بهداشت عمومی،مامایی، محیط و پرستاری)که حقوقش حدود ۹ تا ۱۰ تومن بدو کار ...

ببخشید بعد اونایی که لیسانس مرتبط ندارن حقوقشون چقدر هست؟ منطقه تا منطقه میکنه حقوقا؟ 

ببخشید بعد اونایی که لیسانس مرتبط ندارن حقوقشون چقدر هست؟ منطقه تا منطقه میکنه حقوقا؟ 

نه لیسانس غیرمرتبط اصلا اعمال نمیشه اگه بعدش بگیری اگه قبلش داشته باشی ازت تعهد میگیرن که اجازه استفاده ازش و درخواست اعمالشو نداری و با دیپلم ثبت نامت میکنن البته این قانون جدیدشه قانون قدیمی حتی کسی که کاردانی و لیسانس غیرمرتبط داشت اجازه شرکت هم نداشت فقط دیپلم و لیسانس و کاردانی مرتبط اجازه شرکت داشتن

نه لیسانس غیرمرتبط اصلا اعمال نمیشه اگه بعدش بگیری اگه قبلش داشته باشی ازت تعهد میگیرن که اجازه استف ...

خیلی ممنونم خب حقوق همین لیسانس غیر مرتبط(با تعهد) و یا دیپلم چقدر هستش؟ مثلا کسیکه دیلپم تجربی هم داره اون مرتبط حساب میشه یا بازهم نه ربطی نداره؟ 

خیلی ممنونم خب حقوق همین لیسانس غیر مرتبط(با تعهد) و یا دیپلم چقدر هستش؟ مثلا کسیکه دیلپم تجربی هم د ...

همون بعد گذروندن دوره دوساله بهشون مدرک کاردانی میدن و اول کار حدود ۹ تومن میگیرن بسته به شرایط مختلف یکم کم و زیادتر

نه ربطی نداره رشته دیپلم

ممنون از اینکه جواب دادید.من‌لیسانس مرتبط هستم.ازمون رو قبول شدم و مونده مصاحبه.چقدر مصاحبه تا گزینش ...

زمان دقیق یا ثابتی نداره معمولا بین ۲ تا ۶ ماه طول میکشه گزینش یکم فاصله‌ش طولانی تره

یک تا دوتومن فرقشه بسته به این داره طرف سابقه داشته باشه یا نه مدرکش چی باشه اینا 

اره یکم منطقه به منطقه فرق میکنه ولی خب نه اونقدری شدید

سلام من تازه می خوام برم مدارکم رو تحویل بدم اگر میشه سایر مراحل رو بهم بگین🙏🙏

مدارک میدید بعد میان تحقیقات برا بومی بودن و ..

بعد آزمون

بعد مصاحبه تخصصی

بعد گزینش

بعد تکمیل مدارک و ازمایشات و شروع کلاس

یه سری چیزای ریزم این وسطاس

کلا همین روند بین ۸.۹ ماه تا دوسال ممکنه طول بکشه در مجموع 

سلام وقتتون بخیر جواب گزینش بهورزی ما اومده که سه نفر بودیم نمره کتبی من از همه بالاتر بود وشرایط سنی رو داشتم یعنی زیر 28 سال و اون دوتا خانم یکی 30 و یکی36ساله منتها با سهمیه ای که داشتن شرایط سنی براشون برداشته شد الان نتایج اومده که اون خانم 36 ساله قبول شدن و اصلا هیچ تحقیقاتی هم صورت نگرفته بوده از داخل روستا خیلییی ناراحتم چون الویت اول من بودم بخاطر نمره کتبی بعد اون خانم اگه اعتراض بزنم فایده ای داره بنظر شما خواهش میکنم راهنماییم کنید

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈